"Къртицата" удуши и Емануела

"Ако искаш мир, готви се за война" - Клеопатра

Въпреки, че певицата се кълнеше, че няма да участва в новото шоу на ТV7, от скоро се върти рекламно промо с нейно участие. Видеото показва скандалната певица в образа на Клеопатра произнасяща думите на египетската владетелка: „Ако искаш мир, готви се за война...”

На своя страна продуцентите са купили вече Азис, Николета, Кирил Ефремов, Деян Донков, Рут Колева, баскетболният ексцентрик Денис Родман и като стана ясно – Емануела.

Дали певицата ще вкара и любимия си съпруг Никола в „играта”, все още не е ясно. Знае се обаче, че той страни от публични изяви и не обича светкавиците и прожекторите.

Емануела споделя, че той смята да агитира всичките си приятели да гласуват за изхвърлянето й от шоуто с SMS-и, за да се прибере по-скоро у дома.

Самата тя признава, че ще й е трудно, защото най-обича да се усамотява "у дома".

Другата интрига, която произлиза е от факта, че гласовитата звезда на Ара Мюзик не веднъж е заявявала симпатиите си към Николета Лозанова – Божинова и ако се сприятели с нея в предаването със сигурност ще си навлече гнева на колежката си Алисия.

Шоуто стартира на 26-ти март.

Какво се случва с дългоочакваната промоция на новия албум на Емануела и заявените за напред участия в цялата страна засега  не е ясно.