Най-скъпите звездни "къщурки" (СНИМКИ)

Говорим си за имоти за стотици милиони

Знаменитостите имат хубави къщи, наясно сте. Гаражи за куп коли, пещери и закрити кина са стандартни удобства в дома на всяка звезда, но някои знаменитости надхвърлят стандартните богаташки домове.

 

Това са най-скъпите къщи на знаменитости. И да сме наясно, говорим си за "колибки", струващи стотици милиони.

 

Тайгър Уудс: Жребецът има дом за 60 милиона долара на остров край бреговете на Флорида. "Къщурката" му разполага със собствено голф игрище. Разбира се, че му е важно, трябва да се тренира, все пак той е най-добрият. Но, чуйте само, задният му двор се изсипва в океана.

 

Имението Спелинг: Бащатата на Тори Спелинг, Аарън се шири в имение, което разполага със 123 стаи! Кому са нужни? Още по-нелепо, домът е бил купен за 85 милиона от 22-годишната наследница от Формула 1 бос, Петра Икълстоун. Първоначалната цена е била 150 милиона.

 

Джани Версаче: Това мултимилионно имение и дом е и лобното мястото на Джани. През 1997 великият дизайнер намери точно там смъртта си. Истински дворец от времето на колонизацията, обитаван някога от Христофор Колумб, разполагащ с позлатен басейн точно като в учебниците по история.

 

Доналд Тръмп: Тръмп си купи имение в Палм Спрингс за 41,2 млн. долара и после го продаде за 150 милиона в зелено. Имотът разполага с 15 спални, няколко къщи за гости и 30 метров басейн. Изглежда точно като плажен курорт у дома.

 

Бил Гейтс: Къщата му във Вашингтон се оценява на 147,5 млн. долара и разполага с множество странни джаджи като "пин", който гостите могат да нося,т за да настройват температурата, музиката и осветлението според предпочитанията си.

 

Хю Хефнър: Вярвате или не, но упадъчното плейбой имение струва в действителност "скромните" 54 милиона долара. Има си частна зоологическа градина и върви с "чепка" русокоски готови на всичко, което си пожелаете, особено ако е със сексуална насоченост... 

 

Опра Уйнфри: Нейното имение в Монтесито, което изумително прилича на Белия дом, се оценява на 85 млн. долара и разполага с изкуствено езеро, пълно с екзотични риби. Явно тайната мечта на Опра е да бъде президент или поне рибар...

 

Майкъл Джордан: Неговият дом в Чикаго за 28 милиона се гордее с 15-местен гараж и баскетболно игрище в реални размери, естествено. Това е най-скъпият дом в Чикаго.

 

Алекс Родригез: Домът на бейзболиста доказва, че спортистите правят много пари, Ей-Род има свое местенце за 38 милиона в Маями Бийч, построено по поръчка. Разполага с 9 спални, 13 бани, домашно кино, дзен градини (каквото и да означава това), както и фитнес зала и клетка за батиране.