Искам да правя секс с теб! (СНИМКИ)

Сексолог и фотограф учат пловдивчани да бъдат свободни

В Пловдив магнетичната сексоложка Наталия Кобилкина и фотографът Алекс Ломски разкриха изпитани техники за комуникация между мъжете и жените, които се отразяват положително на самочувствието и емоционалната стабилност. В хотел "Лайпциг" се проведе първия по рода си подобен семинар.

За правилното разчитане на сексуалните сигнали и езика на тялото, как флиртовете да са увенчани с успех и как да бъдем по-смели в завързването на нови контакти, бяха някои от разискваните теми на вечерта. Проведоха се и ролеви игри, в които участниците успяха да усвоят някои техники в общуването. Една от игрите бе “Огледален образ”, т.е. докато общувахме с нашия събеседник, ние трябваше да повтаряме или копираме неговите движения, думи и цялостно поведение. Това успя да свали някои прегради, които поставяме при общуването.

Всеки посетител трябаше да избере и по няколко участника от групата и смело да заяви на глас своите желания. А задължителното нещо, което Наталия и Алекс искаха да споделят хората бе: “Искам да правя секс с теб”, а събеседника да отвръща единствено с думата “Благодаря”. Водещите разнообразиха семинара като разказаха и някои интересни случки от своя живот и практика.

“Във всеки човек има Дявол и Бог. Партньорът ни е изпратен, за да подкрепя нашата божествена част. Да успее да изкара от нас най-доброто и да ни превърне в творци!”, каза Наталия, а това бяха една малка част от невероятните думи, с които тя ни омагьоса.