Десислава: Плъховете бяха ужасно вкусни

Певицата си тръгна от "Къртицата"

„Чак си помислих, хората да не ме помислят за луда...” добави още певицата относно мисията, в която бе принудена да яде лабораторните мишки. „Хората вътре са ужасно готини, има много добри сърца...” продължи да описва изживяванията си в базата след напускането на шоуто снощи.

За Велислава тя каза, че дори и на нея само за седмица оплакванията на участничката от град Левски са й дошли малко в повече.

За Любовта между Рут и Любо Десислава призна, че много им се радва и смята, че са много въздържани: „Аз ако бях щях да се метна на врата на обекта си и да не го оставя на мира до края...”.

На въпроса дали смята любовта им само за стратегия за да останат в шоуто, певицата сподели: „Двамата са много сладки и искрени, макар и доста въздържани, но мисля, че привличането им е истинско. Начина, по който се гледат, скритите докосвания, въобще всичко при тях е много забавно, по детски чисто...”.

За мисията, в която трябваше да стигнат от Централна Гара до НДК Деси си призна „разбрах, че съм много тъпа...”.

Певицата прекара останалите провинциалистки от групата Марина и Велислава пеша по целия маршрут и така техния отбор загуби пари от общата сума.

В Изпитанието наречено "Приказката на КЪРТИЦАТА", по случай Деня на детето, 1 юни, заселниците получиха по един  костюм на приказен герой и бяха оставени на Централна гара.

От там, разделени на три групи, те трябваше да стигнат до Южния парк за час и половина, като минат през различни маршрути.

За пътуването си те имаха само два билета за наземен градски транспорт и по 20 лв. за всеки отбор, с които трябваше да купят цветя, детски книжки и балони от различни места в столицата.

Така през София минаха три отбора приказни герои - Гибон беше Мечо Пух, Тодор – Тарзан, Кирил - Пинко розовата пантера, Рут – магьосница, Любо - Попай моряка, Деян Неделчев - Тенекиения човек, Деян Донков – нинджа, Десислава - розово зайче, Велислава – Пепеляшка,  Марина - Малката Русалка.

По пътя си през софийските улици заселниците попаднаха в редица комични и изненадващи ситуации и се порадваха на свободата си след повече от два месеца в изолация. Гибона, Кирил и Тодор пък дори успяха да изпият по бира.

Задачата беше оценена на 6 хил. лв. - по 2 хил. лв. за всеки отбор. Тимът на Гибона, Кирил и Тодор и този на Рут, Деян Донков, Икебаната и Любо се справиха в оказаното време. Марина, Велислава и Десислава обаче закъсняха и бяха глобени с 1000 лв.

След като изпяха детска песничка на сцената в Южния парк, Участниците прибавиха към бюджета си общо 5 хил. лв.