Бисер Петното ще арестува протестиращи

Присъдите му били заради борбата му с дилъри на наркотици

Криминално проявеният Бисер Миланов, известен с прякора си Петното, отново реши да си прави реклама на гърба на протестите.

Тази сутрин той гостува в сутрешния блок на Нова тв и за пореден път изказа своето мнение, че за част от протестиращите трябва арест.

На Петното му липсвала власт, иначе щял да индентифицира "всички провокатори на протеста по снимков материал" и да им щрака белезниците. Тази идея той лансира и след срещата си с Орешарски и Цветлин Йовчев в Министерски съвет, като тогава заяви, че е готов да хвърли отрядите си.

Той заяви пред водещия Сашо Диков, че не върши нищо наредно и се бори да има повече власт за народа. И се оплака, че медиите го представят в негативна светлина.

Според него прякорът Петното му бил лепнат от службите, за да го причислят към криминалния контингент. За ефективните и условни присъди в досието му той обясни, че са следствие на борбата му с дилъри на дрога.

В момента Миланов е безработен, а на въпрос на Диков откъде има пари да кара скъп джип, той отвърна, че "му е даден от едно момче, на което върши работа".