Две години без секс? Май звучи невероятно

Йоана не правила две години секс с мъжа си

Съквартирантката от VIP Brother 2013 Йоана не правила секс с мъжа си през последните две години, през които били женени, оплака се самата тя. Живеехме ей така, по инерция. Разминавахме се из къщи, вършехме си семейните задължания и толкова. Да имаш брак и пари, е едно. Но да имаш брак без пари, вече е съвсем друго.

Аз бях спряла вече да пея, той е музикант, а музикант не храни къща. Затова най-грозните ни спорове бяха за пари и мисля, че заради това се разведохме. Ако имахме, нямаше да изпадаме в тези емоционални кризи, нямаше да си крещим.

Но след развода останахме добри приятели. Даже учудващо, но след развода спряхме да се караме. И си станахме по-близки, отколкото докато бяхме женени.

Йоана направи страхотна изповед и каза една десета от истината. Останалите 90 процента ги премълча, пише lifestyle.bg.

А те са - какъв е бил този развод, при който съдът присъжда правата върху двете деца на бащата? Майката сама ли се е отказала да ги гледа, или е направила нещо друго, което магистратите са преценли за достатъчно основание, за да й вземат децата. Как така, след като и двамата са нямали пари, съпругът й се е нагърбил да гледа и двете отрочета? Или парите ги е харчела певицата за други неща, не за семейството? Плаща ли тя издръжка на тези деца, или някой й дава пари да ги заведе на море през лятото? Къде живее? От какво се издържа?

Пълна мъгла! Певицата каза само толкова, колкото да хвърли въдичка на съквартиранитите и да им стане интересна. А те, ако имаха други въпроси, просто си премълчаха, защото тя побърза да се отдалечи и излезе на двора.