Сестрата на Лияна я изкара монахиня

"Категорична съм, че това, което представя VIP Brother за нея, е много далече от истинския й образ и го правят само с цел да се трупа рейтинг за предаването", казва Зорница

Сестрата на най-коментираната вип-съквартирантка Лияна - Зорница, останала шокирана от начина, по който медиите представят случващото се в Къщата. Въпреки че избягва медийния шум, тя реши да изкаже своята позиция относно образа на Лияна в публичното пространство, пише Lifestyle.bg.

„Многобройните негативни публикации, които излизат относно сестра ми, ме карат да се съмнявам, дали няма някаква кампания срещу нея. Още преди да влезне в Къщата на VIP Brother започнаха да излизат какви ли не измислени статии. Например, в медиите излезе, че хърка толкова силно, че съквартирантите няма да могат да спят от нея. После в къщата стана ясно, че  Лияна е единствената, която не хърка, при това го разкриха самите Вип обитатели. Много ме нараниха и статиите, които я изкарват лоша майка, а дъщеря й Дениз просто я обожава, и дори на рождения й ден й подари статуетка за най-добрата майка.

Не искам да я оправдавам, не искам да казвам, че е идеална, защото никой от нас не е, но ми прави впечатление, че постоянно излизат неща, които целенасочено изкарват Лияна в негативна светлина. А тя има много хубави качества, на които въобще не се набляга. Съквартирантите дори я посочиха за най-милия човек в къщата. Това не е някаква поза за пред камерите, тя наистина е такава. Освен това е изключително чувствителна и именно заради това, лично аз я съветвах да не влиза в предаването. Тя дори няколко пъти им  отказа, но те успяха да я убедят да приеме.

Категорична съм, че това, което представя VIP Brother за нея, е много далече от истинския й образ и го правят само с цел да се трупа рейтинг за предаването. Лияна е чиста душа, човек с много положителни качества. За мен е била и като майка, и като сестра, най-близкият ми човек в живота и много ме боли от това какви неща се пишат за нея.

Фалшивият морал на някои от съквартирантите също е нещо, което не харесвам във VIP Brother. Но това е много характерно за българския манталитет - да не гледаме себе си, а да обвиняваме другите. Защо Лияна не се държи по този начин и не си позволява да съди хората? Просто тя е деликатен човек, който уважава другите и заслужава същото отношение", казва Зорница.