Тервел отсвири Лияна, Кънчев захапа Алисия, Анна напусна Къщата

Дъщерята на социоложката Мира Радева – Анна – напусна Къщата на Vip Brother 2013, седмица след съпруга си Джаред. Социоложката успя да сдържи сълзите и – изненадващо за останалите съквартиранти, не изпадна в истерия.

„Аз съм много силна на сцена, но не успях да го покажа. Вкъщи съм много по-спокойна и така се държах и в Къщата. Много искам да спечеля сърцата на българската публика, съвсем скоро ще направя едно участие, веднага започвам да превеждам текстовете на песните си на български език“, коментира Анна пред Ники Кънчев.

Първият спасен от зрителите съквартирант по време на елиминациите на 14 октомври се оказа бившата „марионетка“ на публиката Пламен Медаров. Останалите застрашени от изгонване бяха Тервел Пулев, Станка Златева и Мира Радева.

По време на шоуто световната шампионка по борба бе преобразена с рокля, грим и прическа. Тя обаче не се хареса след пълната промяна.

Тежко изпитание се падна на Мира Радева и Ани. В къщата влязоха мъжете им Иво и Джаред, както и кучето на социоложката. Четириногият любимец обикаляше около двете дами, но те издържаха и не му обърнаха внимание в името на мисията.

Показах достатъчно от себе си като пееща готвачка, но ми липсват продукти, заяви с чувство за хумор Мира. Не съм разкрила креативната част от себе си, каза Ани. Зрителите, ако решат да ме подкрепят, лаконична бе Станка Златева.

По време на изминалия лайв боксьорът изненада всички с откровението си: „Искам да уверя всички, че между мен и Лияна не се е случило нищо, искам да опровергая всички подобни схващания. Аз обичам жена си и детето си“.

Лияна в типичния си стил реагира изключително драматично и се хвана за главата, докато боксьорът се обясняваше в любов на съпругата си.

Гордея се с Тервел. Така правят истинските мъже“, въодушеви се в студиото Алисия.

Алисия, която бе поканена да коментира номинираните за изгонване от Къщата, изказа мнение, че в шоуто не трябва толкова много да се говори за личния живот на Тервел Пулев.

Айде моля те, точно ти ли ще изказваш такова мнение, дето личният ти живот е достояние на цяла Бъгария“, захапа я остро водещият Ники Кънчев.

„Ами аз съм поканена тук, за да коментирам и да си изказвам мнението и мисля, че не е нормално да се говорят толкова лични неща за Тервел, особено след като той има семейство“, опонира веднага скандалната поп фолк певица.