Лияна иска да напусне Вип Брадър завинаги

Певицата е съкрушена от думите на Тервел Пулев

Поп фолк звездата Лияна хвърли в потрес съквартирантите в Къщата на Вип Брадър с желанието си да напусне моментално риалитито и никога да не се връща. Певицата вече на няколко пъти беше извеждана от Къщата, но само за няколко часа.

Вчера обаче тя пожела да си тръгне завинаги, защото е съкрушена от снощното признание на боксьора Тервел Пулев. По време на елиминациите, проведени на живо, Тервел заяви на всеослушание /без никой да го провокира/, че няма абсолютно нищо с Лияна и че много обича жена си Диана и сина си Калоян.

Думите на Тервел буквално смазаха “сърничката”, която се движеше като призрак около съквартирантите през цялата нощ, не можа да мигне и час, а постоянно трепереше от нерви и мъка.

Болката на Лияна е наистина голяма, защото тя не скри, че има чувства към Тервел и че е започнала да се влюбва в него. Тя е изключително обидена на боксьора и не смята, че би могла да издържи да продължи да дели един покрив с него.

Приятелите й в Къщата веднага се заеха да я убеждават да остане и да бъде силна, но дали ще повлияят на решението й, тепърва предстои да разберем/ razkritia.com