Нашенците превзели порно индустрията в Европа?

5-ма българи хит в гей порното

Петима български хомосексуалисти са успели да си проправят път до върховете на филмовата порно индустрия в стара Европа. Мъжете със завидна физика и очевидно добри професионални умения, са тотален хит в порно бранша и се радват на многобройни фенове зад граница.

У нас обаче никой не знае за световната слава, която са достигнали с превъплъщенията си на пожарникари и полицаи.

"Когато снимах преди 2-3 години, получавах по 600 евро на сцена. В повечето случаи се плаща на парче. Отиваш в хотелска стая и цял ден работиш за една сцена. Като цяло вече не се снимат толкова големи филми, а клипове, които се гледат в интернет. И изобщо като цяло порното е насочено към онлайн потреблението. Там са приходите", разказва пред "Уикенд" един от специалистите в гей порното.

Мъжът е пожелал анонимност, тъй като порното му е хоби. Той се издържа от бизнес у нас и не желае клиентите му да научат за страничните му влечения.

"Има два типа актьори - едните се снимат непрекъснато и се издържат от това. В останалото време се занимават с проституция. Вторите се снимат между другото, но си имат и други професии, с които се издържат", казва 30-годишният порно актьор.

Той пояснява, че сред големите имена в бранша има няколко българи със завиден опит. Техните продукции се радват на слава в някои азиатски страни, както и в САЩ. Всички се снимат с псевдоними.

Центърът за подготовка на такива филми е в Берлин, другите локации са Прага, Будапеща и Лондон.

Но за разлика от минали години, когато са се търсели по-изнежени актьори, сега модата се е променила. Хит са мускулестите мъже с татуировки и дори окосмяване на някои места.

"Никой не те кара да правиш нещо насила. Например аз правя това, което ми хареса", заключва "филмовата" звезда.