Любен Джубрилов в бизнеса с анаболи?

Според хора от бранша бизнесът с опасните анаболи носи годишно около 20 млн. лв.

Босът в изгнание Любен Джубрилов, хора от бившия "Клуб 777" и Христофорос Аманатидис-Таки контролират търговията със стимуланти в страната. Според хора от бранша бизнесът с опасните анаболи носи годишно около 20 млн. лв., пише в. "168 часа".
Търговията с този вид медикаменти и добавки се въртят извън аптеките в една специфична схема.  Бизнесът с допингпрепарати в залите и клубовете се контролира от няколко групировки, които са на входа и изхода на веригата. Чрез тях се преминава при вноса на продуктите, а след това се контролира и търговията на дребно. 

В Източна България и по Черноморието търговията се контролира от хора на боса в изгнание Любен Джубрилов. Териториите са поделени и трите структури не си подливат вода. Търговията се разраства и вече има мащабите на един добър бизнес.  Оборотите растат с по 5 до 10 процента на година. В културизма и ММА борбите няма ограничения за прием на забранени средства
Заради това и там търговията върви на пълни обороти, а консумацията расте.  В последните години стероиди употребяват дори 13-14-годишни момчета, които искат да направят мускули. Възрастовата група е паднала до много ниски граници. В самите фитнес зали пък приемът на стимуланти е въпрос на престиж. 
България губи постоянно позиции в световния спорт, но бизнесът с допингпрепарати се развива успешно. Продажбите са особено доходоносни във фитнес залите, където препаратите се предлагат под формата на хранителни добавки. Така се заобикалят изискванията, валидни за аптеките.