Рокерите са щастливи - "Аеросмит" пристигат за първи път у нас

Концертът е на 17-ти май на стадион „Локомотив”

Емблематичната рок-група "Аеросмит" идва за първи в България. На 17-ти май родната публика ще има възможност да види на живо уникалната банда, съобщиха  организаторите от „София Мюзик Ентърпрайсис".

През лятото на 2014 г. групата тръгва на европейско турне, включващо изяви на стадион „Олимпийски" в Москва, „02 Arena" в Берлин и на Download Festival във Великобритания.

Петорката на Стив Тайлър ще бъде в оригиналния си състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани). 

Стадион „Локомотив" ще бъде огласен от най-великите хитове на групата, както и на песни от новият им албум Music From Another Dimension - първи студиен проект на групата от 11 години.
Билетите за концерта на Аеросмит ще бъдат на цени между 70 и 150 лева. Първите 500 броя от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10% отстъпка. Продажбата на билети започва на 27 ноември 2013 г. от 10 часа.