Несебър е есенният лидер на Югоизток

Мастер и Созопол стъпиха накриво в последния кръг

Отборът на Несебър ще ще зимува на върха в Югоизточната "В" група.. Това стана, след като "делфините" разгромиха с 8:0 гостуващия Сливен в двубой от последния есенен кръг.
Хеттрик за победата на Несебър отбеляза Димитър Кръстев. Останалите попадения вкараха Ивайло Петров, Руслан Господинов, Яни Георгиев, Цветелин Радев и Станимир Митев. До почивката домакините бяха решили мача след като водеха с 5:0. Второто полувреме те намалиха темпото, но отбелязаха нови три гола във вратата на разколебаните гости.

Созопол и Мастер стъпиха накриво при последните си гостувания в групата.Мастер загуби малко очаквано в Карлово от местния тим с 1:2 и остава на второ място след края на есенния полусезон в групата а актив от 39 точки .

Асеновец пък се наложи над временният лидер Созопол с 3:1 в дербито на 17-ия кръг в Югоизточната "В" група. Домакините са повели още в началото на двубоя, а до края на полувремето са отбелязали и втори гол. След почивката годтие са опитали да се върнат в мача, но трети гол прекършва усилията им. В продължението на редовното време, Созопол намалява разликата след точно изпълнена дузпа. Така тимът на Румен Димов ще зимува на 3-о място с 37 точки.