Мастер изпревари Созопол и Несебър

Два гола за победата на бургазлии отбеляза Петър Колев, а едно попадение добави Симеон Златев

Отборът на Мастер Бургас победи с класическото 3:0 отбора на Свиленград като гост. Така момчетата на Ангел Стойков успяха да поведат в класирането на Югоизточната В футболна група. На стадион "Колодрума", Мастер реши мача през втората част. Два гола за победата отбеляза Петър Колев, а едно попадение добави Симеон Златев.

Несебър очаквано победи домакините от Розова Долина Казанлък с 4:2 и не позволи разликата с лидера Мастер да бъде увеличена.

Созопол не успя да се противопостави на Верея и загуби дербито на групата с 3:1. Мачът  започна добре гостите от Созопол, които откриха резултата в 8-та минута чрез Диян Хаджиев. В 23-та минута капитанът на домакините Захари Димитров изравни за 1:1.Отново той в 45-та минута изведе Верея напред в резултата.

В 71-та минута домакините отбелязаха трети гол, с който оформиха крайното 3:1 в своя полза.  С тази победа Верея отново настигна челниците, като изостава на две точки от Созопол и Несебър и на 4 от лидера Мастер.

В следващия кръг е поредното дерби на групата, което противопоставя отборите на Созопол и Несебър. Мастер ще има наглед по-лека задача срещу средняка Гигант Съединение.