Какво да очакват зодиите през 2014-та - Годината на Коня

Годишен хороскоп (Първа част)

Риби

През 2014 година вашите потребности ще бъдат удовлетворени от различни източници. Главен ключ към успеха е вътрешната свобода и креативност.

В първият месец от новата година ви предстои да осъзнаете, че старите чувства и увлечения не са изчезнали безследно и се връщат с нова сила. За някои представители от зодията може да бъде среща със стара любов, а за други лично творчество. Можете да се върнете в клуба или спортната секция, да се заемете с танци или да майсторите нещо вкъщи. В сферата на основната ви дейност вие ще генерирате маса полезни идеи и по този начин ще заредите своите колеги с оптимизъм и увереност. Благоприятни са контактите с Козирози, Телци и Деви, които ще насочат вашето внимание към практични действия.

През февруари се постарайте да използвате своите енергийни и финансови ресурси мъдро. Възможно е през месеца да работите много и да помагате на хора от вашето близко обкръжение, жертвайки личното си време и пространство. Интуицията ще ви помага да черпите сила от невидимия свят и успешно да продължите движението си към набелязаните цели. Мнозина от вас ги очакват уникални идеи и лични открития. Сътрудничеството със стари партньори могат да се сложат на нова основа в контекста на нови общи интереси.

Март е важна точка в събитията за вашата зодия през 2014 година. Ще можете да започнете на чисто, но преди това трябва да се откажете или да жертвате дружби и нереални контакти. Щастливият случай и някоя протекция могат да ви подтикнат към смяна на работата и даже образа на живот. Във вашия живот през март ще има много тайни и секрети, но за вашата зодия това е свойствено състояние. Личните отношения през март ще са тягостни за повечето представители на зодията. За изразяване ще ви е нужен нов кръг от единомишленица, което може би няма да се хареса на постоянният ви партньор. Или обратно интересите на партньора ще получат импулс в нова област. Все пак се постарайте да живеете радостно и отношенията ви няма да пострадат от това, че прекарвате много малко време с близките на вас хора.

През април на преден план излиза финансов въпрос. Вие можете да получите уникално предложение което до ви издигне. Но от друга страна трябва да следите своето финансово състояние и да не предприемате необмислени разходи. През месеца са възможни сюрпризи , който да се отразят негативно върху вашето материално положение. За вашето здраве това е сложен месец. Стресовите ситуации могат да отслабят вашият имунитет. Сънят и правилното хранене ще подържат вашите сили, но вие все пак трябва правилно да оцените ситуацията и да работите само това което няма да е в ущърб на вашето здраве.

През май очаквайте информационен поток, но той ще е нужно да се сортира. Месецът е много благоприятен за контакти и стартиране на полезни запознанства. В дните от 14 до 18 май за личните отношения е много опасен период, който може да доведе до скандали и раздели.

Юни можете да използвате за нововъведения. Вашето лично увлечение, хоби ще получи голямо пространство и време. През периода е благоприятно да направите промени в дома, ремонт или промени в интериора.

Очаквайте продължение...

Козирог

През 2014 година мнозина от представителите на зодия Козирог ги очакват кардинални промени. Най - силно ще го усетят тези, които са родени в дните от 29 декември до 8 януари. Хора от близкото обкръжение могат да донесат сюрпризи, самотните Козирози могат да получат неочаквано предложение за съжителство.

На всичко ставащо във вашия живот силно влияе Плутон. Това означава, че зад непробиваемата броня на самообладанието ви, събирате емоции, които в определен момент могат да изригнат като вулкан, който ще ви донесе нови отношения не само с хората но и със самия живот. Вие ще трябва да се разделите с отживели ценности без дълги терзания. Вашата задача е да се възползвате от уникалната възможност, която ви поднася съдбата.

Януари е добре да започнете с нови инициативи, които да споделите и обсъдите с вашите партньори. В работен план можете да продемонстрирате висока ефективност, но в личния живот са възможни проблеми. Може да ви обхване меланхолично настроение, но не е желателно да взимате прибързани решения относно личния си живот.

Правилните контакти - това е залогът за успех през февруари. Неочакваните запознанства могат да ви обогатят с нови идеи. През февруари ще ви се наложи да осъществите експерименти в сферата на основната ви дейност с цел увеличаване на доходите.

През март във вашия живот може да се появи нов обект. Ще изчезне желанието да стоите сами. В третата десетдневка на март е възможна активна светска и делова активност или разширено сътрудничество на ново ниво.

В началото на април се повишава рискът от загуби, травми, недоразумения от прибързани действия. През този период е необходимо да се справите с проблемите без да си създавате нови. Аналогични тенденции има и през периода 14 до 24 април. Тогава трябва да се вслушате във всичко, което ви говорят, но да не бързате да давате отговор. Вие ще узнаете много важни неща, но ще останете неуязвими.

От 24 април до 21 май вашето финансово състояние ще бъде устойчиво. Деловият ви живот ще бъде изцяло под ваш контрол. През май можете да си вземете отпуск или да се срещате с приятели, но не отказвайте почивка защото според звездната ви прогноза през летните месеци ще имате много работа. В края на май трябва да прегледате обстойно финансовата страна на своята дейност, за да не се самозалъгвате и да заблудите своите партньори. Идеите, които възникват у вас в това време могат да се окажат доста илюзорни, или в най – добрия случай не това, което сте очаквали. Добре би било да изследвате скритите възможности, да наблюдавате как добиват успех конкурентите, тънкостите, за да вникнете в същността на нещата.

Почти през целия месец Меркурий и ретрограден, не е желателно да стартирате нови проекти, да закупувате техника особено автомобили, а да обмисляте плановете си за напред. През периода са възможни много контакти, които ще ви действат изтощително. Отделете време и се консултирайте с лекар за вашето състояние , за да се чувствате спокойно. Романтичният ви живот обещава ярки преживявания ако с партньора се познавате и сте настроени за сериозни отношения.

Водолей

Последната седмица от 2013 година представителите на зодията е желателно да бъдат много бдителни. Възможни са сюрпризи в самия край на годината, караници, спорове, претенции. Изключете риска и не се съблазнявайте по екзотични туристически турове, купуване на битова техника от разпродажби. На забавни мероприятия не взимайте ролята на пиротехник. Тези препоръки са валидни и за новогодишната нощ. Ако желаете приключения, направете ги в друго време.

През първия месец от новата година са възможни резултати от намерения и желания, на които сте дали ход през ноември. От 11 януари до 17 март е уникално време за креативни хора. Ще се чувствате отлично в потока от информация от която е възможно да получите много полезни идеи.

Зимните месеци на 2014 година е желателно да посветите за изглаждане на отношенията, задълбочаване на дружбите и изучаване на чуждия опит. Съвместните проекти, които получават ход през това време, могат да бъдат много необичайни. Особено сред средите представителите от вашата зодия или представители на зодия Скорпион.

Личният живот през февруари ще е наситен с вълнуващи контакти в стил ретро. Ако желаете, можете да възстановите модел на отношенията, които бихте искали ,вземайки предвид предишни грешки.

През февруари вие можете да се откажете от някои привързаности и по този начин да облекчите своя живот. Колкото по- голямо свободно пространство имате, толкова по интересни събития може да очаквате.

През март мнозина от вас ще имат златен шанс да оправят своето материално положение. Възможно е да получите предложения , което да обезпечат доходите ви за няколко години напред.

Април може да изправи представителите на зодията пред крайност. Постарайте се да избягвате излишните разходи и работете при голяма мобилизация. В април се повишава рискът да спечелите или загубите крупна сума. Критични дни в април са 2,14,15, и от 22 до 25 април.

През май може да си вземете отпуска, а ако нямате такава възможност, използвайте свободното си време за срещи с познати, посещения на клубове или оправяне на интериора в своя дом. През периода имате шанс да срещнете своята любов, там където имате практични интереси. Може и обратното - с любимия човек да намерите нещо общо в прозаични сфери, което също да се окаже решаващ фактор за развитие на отношенията.

През юни е вероятна да бъдете въвлечени в много колективни мероприятия. Внимателно филтрирайте новостите и избора на контакти, в противен случай е възможно рязко да снижите ефективността на дейността си. На 19 юни можете да усетите романтични желания. Пространството ще е чувствително към вашите мисли и желания. През периода във вашият живот често ще се появяват стари приятели. Дали ще подновите връзките си всичко зависи от вас, но се пазете от сплетни и интриги. През месеца Меркурий е ретрограден и създава проблеми. Ако планирате важни срещи, внимателно подгответе своите аргументи.

Лъв

Първата половина на 2014 годи за повечето от представителите на зодия Лъв им предстои да се справят с доста трудности и проблеми. Освен това ще се наложи да оказват помощ и на хора от своето близко обкръжение.

Януари е месец на промените в дейността , възможни са премествания, уволнения или назначения, промяна на дейността. Лъвовете началници е възможно да обтегнат своите отношения със своите подчинени, а тези които работят в подчинено положение ще имат много вълнение относно своите кариерни перспективи. Около 11 януари 2014 година е възможна среща със стара любов или другарска сбирка с другари от детството. При което старите сюжети могат да получат развитие в новите условия.

През вторият месец от годината нещата в работата ще се развиват във ваша полза. Периодът е благоприятен за стартиране на нови отношения и обсъждане на съвместни проекти. През февруари ще можете да решите въпросите със наследство или да въведете в експлоатация недвижимо имущество. За своите проекти ще получите поддръжка от страна на семейството си.

През март партньорските отношения ще заемат главно място във вашия живот. Вероятни са сюрпризи от страна на партньори, неочаквано прекъсване на отношения или стремително обединение на базата на нови интереси. В дните от 4 до 10 март е вероятна среща с човек, който е възможно да окаже благотворно влияние върху вашия бизнес.

Април се очертава да бъде напрегнат за мнозина от вас, но вашето въодушевление и добрият енергиен тонус е възможно да ви направят лидер на обстоятелствата. През периода добре би било да стартирате обучение за повишаване на квалификацията или изучаването на чужд език.

През май се придържайте към гласа на вашата интуиция, която ще ви помогне да доведете своите инициативи до успешен край. През периода е вероятно романтичните отношения да се развиват против логиката и да объркват плановете ви.

За повечето представители на зодията месец юни се очертава да бъде месец за отпуски и почивка. Можете да планирате пътуване до вашето родно място. Да възобновите отношения.

Дева

Динамична година очаква представителите на зодия Дева. Много представители на зодията ще се окажат пред лицето на кардинални промени в работата, като уволнения или преминаване на нова работа. Това е уникален момент, когато ще можете да преобърнете своята съдба. Ако имате деца, гответе се да се занимавате с техните проблеми и интереси.

Първата половина на януари ще даде шанс вашите мечти да станат реалност. Около 12 януари очаквайте голямо оживление в информационното пространство, което ще доведе до генерирането на нови идеи и догадки и контакти с хора със сходни интереси.

Във февруари съдбата ще ви предостави шанс за осъществяване на поставените цели, но по кратки пътища. Едновременно с това в работен план могат да възникнат ситуации, които вече не ви удовлетворяват. Добър момент да преразгледате своите отговорности и да се откажете от тези, които вече не ви носят полза. В средата на месеца нещата могат да стигнат до непредсказуемо развитие на събитията. Доверете се на интуицията си, за да подобрите своето положение.

През март се засилва вашето желание за изследване, риск и експерименти. Подходящо време за изучаване на нещо ново и посещаване на курсове, клубове, културно -развлекателни мероприятия. През втората половина на март бъдете внимателни към проблемите и желанията на хората, с които сте тясно свързани. Не пренебрегвайте материалната помощ или съвети, ако това се изисква от вас.

През април бъдете енергични и дейни за всичко отнасящо се до работа и кариера. В личния ви живот е възможно да се появят тайни проблеми или желания, за които предпочитате да не разказвате на никому. Това може да означава задълбочаване на романтичните дружби или до ситуация с непредсказуем край. Месецът обещава много сюрпризи и изненади, с които преди едва ли сте се сблъсквали. За това оценете своята енергетика и потребност от промени и се заловете с това, за което имате сила и възможност да осъществите.

Началото на май носи и първите победи и успех с материален еквивалент. Благодарение на тези успехи вие ще проявите изключителен рационализъм и ще действате така, че вашите неща да се развиват перфектно. Май ще бъде едновременно напрегнат, но и ползотворен. За да имате успех, вие ще трябва да измените своя подход и да обмисляте всичките си дела самостоятелно. Възможни са и конфликти в личният ви живот, но ще имате шанс да прекратите всичко още в зародиш.

В юни активността ви ще се насочи не към нови дела, а върху довършване и реализация на стари проекти. Благодарение на тези свои действия ще стартирате нов имидж. Личните ви отношения се очертават да бъдат стабилни, но в края на месеца са възможни проблеми, предизвикани от грешки на хора от вашето близко обкръжение. През периода нови инициативи не са желателни.

Везни

Главна тема през новата година за представителите на зодия Везни ще бъдат междуличностните отношения. За сериозните мероприятия през годината вашата позиция е длъжна да бъде по - скоро консервативна, отколкото новаторска.

В първата половина на годината са възможни проблеми в отношенията. Хроническите заболявания могат да дадат рецидив. Повишава се риска от инфекции или травми поради невнимателност.

През януари вие ще бъдете погълнати от домашни работи. Желателно е да отделяте по- голямо внимание на близкото си обкръжение. Ремонтните работи е желателно да направите в началото на годината, защото то през лятото може би ще имате други ангажименти. В личните отношения януари дава шанс отново да преживеете миналото и завръщане на стари чувства. Февруари е коренно противоположен - ще ви застави да търсите нови впечатления, но за всичко, което касае чувствата ви, ще са ви нужни гаранции, престиж , перспективи. През втората половина от месеца практичността ще отстъпи място на мечтателността. Все пак обезпечете своите дела, а останалото време посветете на самоусъвършенстване. В работен план вие ще имате способността да направлявате ситуацията и да изпълнявате няколко неща едновременно.

През март животът ще ви застави да взимате бързи решения в отговор на внезапните новости и промени. Това време е подходящо за тези представители на зодията, които си търсят партньор в живота. Запознанствата могат да се осъществят в неочаквана обстановка и време. Отначало на първо място ще бъде интелигентността и общите интереси, сексуалната страна на отношенията ще се прояви на по късен етап.

През април хората ще искат от вас мъдрост и съпреживяване, не се притеснявайте и помагайте там, където можете. В дните от 18 до 21 април съдбата ще бъде благосклонна към вас. Не изпускайте своя шанс.

През май животът ще ви постави задачи и вие трябва да проявите инициатива. Успехът ви през този период ще зависи от правилно подбраното партньорство и умението ви да работите в непозната обстановка. В дните от 15 до 18 май бъдете внимателни, за да не разрушите това което е важно за вас. От друга страна, именно в такива моменти се появява шанс да измените своята съдба и да изберете друг вариант.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион е нужно да се настроят за глобални изменения в сферата на основната си дейност. През новата година е възможно напълно да се измени кръгът от контакти, по силата на нови обстоятелствата. В края на 2013 и началото на 2014 предвещава на Скорпиона голям кармичен избор - в какво направление да продължи своя път, с кого да живее, да работи и с кого да се раздели. Ако вашите намерения предизвикват съмнения, то тогава е по- добре да не се предприема нищо, но внимателно да се оценят действията на другите участници в събитията и какви знаци ви изпраща съдбата.

През януари във вашия живот ще навлезе много информация. Вие сами ще решите под влияние на импулса каква да предприемете за напред. Голямата чистка може да доведе до голям порядък и хармония. Контактите през месеца са разнородни както в областта на практическите интереси, така и сред единомишленица по увлечения. През периода съдбата ще ви върне там където сте изгубили, неуспели или отложили делата за по – добри времена.

Февруари ще се наложи да превключите. Ако на работата всичко върви добре , то неочаквани проблеми могат да възникнат в дома ви или в живота на ваши близки. Ако имате планове за ремонт вкъщи, то месецът е подходящ за това начинание. Последните дни от месеца са подходящи за почивка или уединение, за да посветите времето си на любимото си хоби. Възможен е повишен интерес към езотеричните науки.

Първата половина на март се доверете на вашата интуиция. Вашите креативни качества ще бъдат в апогей, но вие трябва да чувствате настроението на обкръжаващите, за да не губите връзката с реалността. И най важното-да не пропускате знаците на съдбата за готвещите се промени. Много емоции и очаквания ще са концентрирани върху вашата персона, но вие трябва да очертаете своите граници и да следите дали някой не ги е преминал без ваше съгласие. През втората половина на март очаквайте голямо оживление. Ще имате поглед върху всички идеи, които засягат вашата дейност. Ще се срещате с енергични и пробивни хора и сами ще демонстрирате аналогични качества. Това е подходящо време да заемете нова сфера от дейност преди конкурентите да се усетили. Личният ви живот също ще ви отнеме доста от енергията, но вие ще се насочвате към материални и кариерни перспективи.

През април работата напълно ще погълне вашето внимание. В тази атмосфера на постоянно бързане - не забравяйте да обръщате внимание и на своето здраве. Повишава се вероятността за внезапни усложнения и рецидиви на хроническите заболявания, травми и стресове. Намерете своя образ на живот за поддържане на добра форма и самочувствие.

От 20 април до 20 май е важен период за материализация на идеите и изпълняване на желанията. Нужно е да запретнете ръкави и да се справите с голям обем от работа, но не забравяйте за смяна на обстановката, позволявайте си отдих. Купувайте вещи, които ще ви радват дълго време, но внимателно преценете обстановката около 22 април и се постарайте да избегнете ненужният риск, и не се подавайте на изкушението да получите нещо не по установения порядък. В края на май Марс става директен и снема ограниченията, с които сте привикнали от няколко месеца и сте се научили да се нагаждате към тях. Ще се появят нови хора и обстоятелства, но ще трябва да мине месец, за да почувствате, че важни за вас теми вече са под ваш контрол.

През юни ще сте склонни да изоставите една ситуация за сметка на друга, но по този начин ще възникнат проблеми. Отстранете хората, които ви пречат и оставете само тези, които имат сходни с вашите интереси. В дните от 10 до 24 юни животът ви готви сложна ситуация или изпитание. Ако се справите, ще почувствате, че вашата сила и авторитет набират обороти. Препятствията изчезват и главното вие не усещате страх и знаете какво искате.

Стрелец

Първата половина от 2014 година за представителите на зодия Стрелец може да бъде изключително успешна в материален план, особено при таланта да разпределите не само своите, но и чуждите пари. За да имате просперитет, не е желателно да посвещавате хората за своите планове и успехи. Голяма роля в проектите през първата половина от годината ще играят роднини или хора, с които не един път сте имали работа. Към новите контакти, ако има такива, трябва да се отнасяте много внимателно.

Втората половина от годината пред вас се откриват нови възможности и шанс да удовлетворите своите амбиции. През този период вие ще усетите вкуса на живота в неговото разнообразие. Отлично време за пътешествие или занимания с творчество. Вие ще бъдете въодушевени с нови цели и енергии и ще можете да дадете ход на много дейности. Може би чак в началото на 2015 година ще можете да видите докъде сте стигнали в своето развитие и да отсеете ненужното.

През първата половина на януари изследвайте всички способи как да увеличите своите доходи. Възможни са неочаквани постъпления, дивиденти от стари проекти, връщане на дългове. Втората половина от месеца очаквайте много информация и контакти. В края на месеца напрежението ще спадне и ритъма на събитията ще забави ход.

Февруари интереси и желания ще са подложени на неочаквани спонтанни изменения. Ще се сменят приоритети, ще възникват нови възможности. Бъдете внимателни и не действайте импулсивно. Февруари е и много романтичен месец, за тези които изискват интелектуална близост, приключения, но все пак трябва да имате симпатия и сериозни чувства. Това време ще ви обогати и няма да ви пречи на ежедневния живот.

През март много време ще отделяте за борба с трудностите, оправяне на грешки, хармонизиране на отношенията с колеги и партньори. През месеца вашите креативни способности ще ви донесат рационални преобразувания в бита.

В дните от 14 до 24 април внезапните промени ще ви донесат психическо и емоционално удовлетворение. В края на април и началото на май ще имате възможност във вашия личен живот да изпълните всички свои желания и да развиете отношенията в желаната от вас посока. През периода от 25 до 29 април и от 4 до 8 май можете да вземете инициативата в свои ръце и да организирате мероприятия за любимия човек, които ще му носят радост и удоволствие.

През втората половина от май имате възможност да реализирате стопирани проекти по независещи от вас причини. Благоприятното стечение на обстоятелствата ще ви даде импулс и траектория, по която да се движите.

През юни можете да очаквате голям поток от информация, касаеща стари връзки и контакти. Възможно е да се срещнете със стара любов. През периода добре е да подобрите тази сфера от дейността, която не е толкова интересна, но има практически смисъл. Бъдете акуратни и наблюдателни, но помнете, че не всички   се отнасят със симпатия към вас.

Рак

За представителите на зодия Рак 2014 година ще бъде много наситена. Всички знания, опит, връзки, които сте установили в своя живот сега ще получат нов облик. Много от замислените от вас проекти ще се реализират, именно през 2014 година имате шанс да формирате нов образ за своето бъдеще.

През януари ви предстои да се занимавате с отношения, както в колектива, така и в семейството. Много ще ви се иска да направите всичко по своему, но част от инициативите и важни решения е желателно да обсъдите и решите със своите партньори били те бизнес или интимни. В първият месец от новата година е възможно да срещнете някоя от старата си любов. Как ще действате – изборът е много личен.

През февруари ще използвате своето творческо настроение за развитие на всички интересуващи вас жизнени аспекти. Вашите находки и достижения във февруари ще бъдат впечатляващи и е възможно да се заблудите в ситуация, изискваща точност и внимателен анализ. През месеца трябва да изучавате тенденциите да развивате отношенията, които не можете да прекратите. .Не се опитвайте през периода да утвърждавате своя авторитет. По - лесно ще получавате любов и симпатия, отколкото власт. Раците началници трябва да отделят по- голямо внимание на микроклимата и нуждите на колектива, едновременно с това се опитайте да съкратите дистанцията, но да не откровеничите с подчинените.

През март всичко ще се сменя бързо и ще ви се иска да проверите вашата бизнес способност. Вероятно ще се решите на смели постъпки и внезапни решения. В един прекрасен момент вие ще пожелаете да промените своята външност и да посрещнете пролетта с нов имидж. Почти всичко, което сте замисляли през зимните месеци, ще започне неочаквано да се реализира. Третата декада от месеца ще изисква от вас повече волеви действия . Новолунието на 30 март вероятно ще предизвика силно напрежение в сферата на основната ви дейност. В това време не ползотворно да се отказвате от един проект в полза на друг.

От 7 април ще почувствате, че е нужно бързо да вървете напред. През периода вашата самоувереност и здраво любопитство няма да ви навредят. Можете да играете на едро да завладеете територия или да претърпите фиаско, но даже и в този случай ще имате шанс бързо да се възстановите. Проблеми в отношенията с партньори или приятели също са възможни. Втората половина от месеца е нужно да помислите за финансовата се стабилност. Добро време за сделки, инвестиции и придобивки , който ще подобрят вашият жизнен комфорт.

Телец

През 2014 повечето от представителите на зодията ще мислят за смисъла на живота. Гласът на съдбата ще може да бъде чут в самата новогодишна нощ.

Първият месец от новата година може да се характеризира със сюжети на сто и осемдесет градуса. Много е вероятно вие да се връщате към това, което сте започнали или ще се разделите с приятни, но несбъднати мечти и накрая после дълги митарства ще постигнете резултата. Венера ще ви помогне да направите своя избор на извоюваното старо вместо да завоювате нови територии.

Промените, които сте замислили през февруари със сигурност ще донесат ползи. През месеца е желателно да преценявате, планирате, а свободното си време да посветите за разкрасяване на своя дом. С началото на пролетта животът ще ви постави трудни задачи, но и ще ви даде сила за тяхното решаване. Не забравяйте за своите полезни привички, пазете здравето си.

В началото април очаквайте добър резултат от свършената ваша работа. Оставете си и достатъчно време за творчество, четене, разходки. Много е възможно в периода от 18 до 21 април изненадващ случай да изиграе важна роля във вашия живот. Неочакваните срещи са много важни в този период.

Според звездите Телците, които празнуват рождените си дни в първата половина на май са длъжни да се готвят за големи преобразования и големи промени. Тези, които са родени в дните между 16 и 21 май е желателно да работят по плановете от миналата година , но със други способи и ресурси

Юни няма да е благоприятен за вашата делова активност за това месецът е подходящ за отпуск.

В юли ритъма на събитията ще се ускори. Парите вероятно ще идват от различни направления, могат да се появят интересни идеи и партньори, които да оптимизират вашите източници на доходи. Средата на месеца носи романтично настроение, което способства поява на нова фигура във вашия живот.

Първата половина от август посветете на семейни дела и домашни мероприятия. Втората половина от месеца за мнозина от вас е свързана с планове за удоволствия, пътувания, творчески проекти.

Септември обещава да е най - продуктивен от цялата година. Проектите, които ще стартират след 11 септември ще са дълготрайни, затова не ги пропускайте.

В октомври обновете направеното досега . Оправете грешките и предоставете на себе си и други хора нови шансове.

Ноември ще ви застави да оцените доходи и разходи и да отделите по- голямо внимание на текущите дела. Следете здравето си и имайте контрол над емоциите си.

През декември особен потенциал носи първата декада от месеца. Възможно е някои събития да ви накарат да стартирате ново начинание. В дните от 20 до 25 декември не взимайте прибързани решения. В последните дни от годината се занимавайте със празнични мероприятия и правете планове, които ще стартирате след празниците.

Близнаци

Новата 2014 година повечето от представителите на зодията ще е посрещнат доста еуфорично. В началото на новата година някои от вас е възможно да въведат нова финансова система за своите бизнес партньори и семейството си.

В първият месец от годината са възможни важни изменения във вашия живот. Бъдете подготвени за сюрпризи в периода от 11 януари до 2 февруари. Заложете на интуицията си, за да намерите правилното решение. Вероятни са пътувания с цел обучение или обмяна на опит. По този начин ще разширите кръгът на контактите си. Уникални възможности за контакти, обмяна на опит и срещи ви предоставя и интернет.

Февруари за мнозина от вас вероятно ще бъде много романтичен. Възможно е да решите да експериментирате с чувствата на други хора. Желателно е да сте готови за ирационален поврат на събитията. Ще стане интересно , но не както сте очаквали.

В март с настъпването на пролетта ще почувствате прилив на сили и оптимизъм. През първата половина от месеца не отказвайте командировки и посещения на бизнес мероприятия. Новите запознанства ще обновят вашия живот. Втората половина от месеца изисква повишено внимание в работен план. В последните дни от месеца е възможно да получите няколко изгодни предложения. Заложете на интуицията си, тя ще ви подскаже кое предложение е по-изгодно за вас.