Тъпчат пилешкото с арсен вече 60г.

Досега се смяташе, че пилетата изхвърлят арсена, с който ги тъпчат през фекалиите си, но това не е така и американската асоциация по храните беше принудена да признае официално, че от 60г. насам ядем пилета натъпкани с арсен

Това е поредното престъпление на съвременната хранителна индустрия, което бива признато официално твърде късно. Арсена е един от основните причинители на рак.

Не се чудете защо поголовно хората в днешно време боледуват от тази болест. Един от основите виновници за разпространението на ракът като чума е хранителната индустрия и корпорациите, които тъпчат храните ни с химикали и вредни вещества, които причиняват болеста. 

Поредното безумие и престъпление на хранителната индустрия извърващо се вече повече от половин век вече беше официално признато от Американската асоциация за храни и лекарства - FDA. Милиони хора са яли пилешко месо тъпкано с арсен. 

Хранителната индустрия използва всякакви химикали или ГМО в храните, за да осъществява по-големи печалби. Пилетата се тъпчат с арсен, тъй като той спомага тяхното по-бързо развитие и общо казано ги кара да мутират.

Истината за храненето на пилетата с арсен се знае отдавна, но Агенцията по храните и лекарствата упорито отказваше да го признае, защото се смяташе, че химикалът се изхвърля с изпражненията на пернатите.

Страховитият факт обаче е, че това не е така. Отровата остава в месото на пилето, а оттам навлиза и в тялото ни.

Доказа се, че основният виновник за даването на арсен на пилетата е компанията Roxarsone, която е дъщерно дружество на Pfizer. Последната прави ваксини за деца и за различни видове болести.

След изявлението на Агенцията по храните и лекарствата Roxarsone обяви, че ще изтегли от пазара арсеновите пилета, но само и единствено в САЩ.

От компанията обаче са категорични, че няма да изтеглят продуктите си от другите държави, освен, ако от регулаторните органи в отделните страни не ги принудят да го направят.

 Източник: alterinformation.wordpress.com