Траян Дянков се завръща в Спартак

Орела взема Трико за играещ помощник треньор

Бившият футболист на Спартак Варна и Черноморец Траян Дянков се завръща при соколите, научи Varnautre.bg. Трико ще е в щаба на Атанас Атанасов - Орела като играещ помощник треньор. 37-годишният ексфутболист на Черноморец се подвизава в аматьорските тимове на Обзор и Балчик, след като напусна "акулите". През лятото на миналата година той започна подготовка с тима на Светкавица, като се бе разбра за договор с "мълниите", но впоследствие Търговище се отказа от участие в "Б" група. Траян записа вече треньорски курс за лиценз "Б", тъй като треньорската професия ще приоритет за него занапред.

Очаква се Орела да бъде представен официално на пресконференция през другата седмица, тъй като подготовката на "соколите" ще стартира около 15 януари. Преди това обаче шефовете на Спартак трябва да се разделят с Георги Иванов-Геша.

Varnautre.bg разбра още, че Атанасов иска да внесе нов метод на работа в школата на варненци, като синхронизира работата на треньорите в академията с тази на представителния тим. Това е едно от условията, поставени от Орела към новото ръководство. Възможно е бившият наставник на Нефтохимик да иска рокади на треньорския колектив в академията на соколите, граден от Диян Дончев през последната година.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"