Фандъкова: Дясномислещите могат да предложат план за развитието на страната

Само обединени ще постигнем промяна

Предстои сигурно не по-малко трудна година, но наистина вярвам, че в края на краищата политиците ще могат да бъдат на висотата на гражданите и на техните очаквания, за да може да се преодолеят тези много сериозни противоречия. Само заедно можем да вървим напред. Toва казва в интервю за в. „Стандарт” кметът на София Йорданка Фандъкова.
Според думите й не политиците и не сметките за представителство в поредния парламент трябва да са водещи, а общият проект, който да бъде и предложен, и припознат от хората.
Ние видяхме миналата година стотици младежи, които имат своята идея за България, и мисля, че именно те ще дадат тласъка за обединението на дясномислещите, допълва тя.
Вярвам и очаквам, че десницата може да предложи сериозен проект, който да бъде обединителен. Пак казвам - не личности, а план за развитието на страната. Това е необходимо за всички, убедена е Фандъкова.
По повод разделението в обществото кметът заявява, че през последната година до голяма степен са създадени предпоставки и за изкуствено разделение между хората.
Тя подчертава, че е опасно, когато българите започнат да се делят на бедни и богати, на умни и не толкова умни, на красиви и не толкова красиви.
Това наистина е лошо за страната и за хората, защото само обединени можем да постигнем промяна,  изтъква Йорданка Фандъкова.