Шегата на старозагорец с данъчна декларация отново се възроди

Преди 983 дни Господин Минчев развесели Фейсбук, Туитър и данъчните

Шегата на старозагореца Господин Минчев отпреди 3 години отново възпламени интернет.

Шегаджията пусна в профила си в Twitter писмо от НАП, с което му връщат годишната данъчна декларация за корекция. Писмото е подписано от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов и в него се казва, че няма право да вписва в графата "лица издържани от декларатора" - "Правителство, президент, парламент, държавни и местни чиновници и няколкостотин хиляди цигани".

Това предизвика проверката на данъчните и ведомството веднага опроверга документа на Г. Минчев.

"В духа на предстоящите празници /бел.ред. - тогава Великден/ и от името на изпълнителния директор на НАП г-н Красимир Стефанов искаме да ви уверим, че писмото, което е публикувано в Twitter и Facebook до г-н Г. Минчев от Стара Загора, не е истинско. От агенцията не е изпращано писмо с такъв номер до този човек", се казва в този път оригинално писмо.

"Изпълнителният директор на агенцията г-н Стефанов оценява чувството за хумор на г-н Минчев и обещава на следващия първи април действително да изпрати писмо до г-н Минчев, но запазва съдържанието му в тайна".

Шеговитата история се случи през май 2011г.

Днес пред starazagora.utre.bg Минчев увери, че е много разочарован, защото шефът на НАП не е спазил обещанието си, и даже мислел да му пише пак.

Зевзекът е написал в профила си във фейсбук, че работи като Манекен на Национална Служба Охрана < НСО > и Мишена на средното ниво на враждебност на Ministry of Defence.