Тайният ''език'' на съблазняването

Докосвайте без думи

Изобщо не е задължително с предмета на вашите желания да останете насаме, за да привлечете неговото внимание.

Просто не трябва да забравяте, че навсякъде и по всяко време може да прибегнете до изкуството на флирта. Можете да привлечете мъжкото вниманието без думи – достатъчно е само да владеете езика на жестовете и тайните на определен стил поведение. Условията не са толкова много – само две: първо, обектът на вашите желания трябва да се намира във вашия обсег, и второ, трябва да сте психологически готови да се срещнете с него.
Психологическа подготовка
За да се „настроите“ за успех, използвайте силата на въображението си:
- първо си спомнете такъв момент от живота ви, в който сте се чувствали особено добре, без значение къде и когато се е случило това. Ако искате да излъчвате сексапил, припомнете си някой от най-чувствените ви моменти;
- след това, определете ясно целта, която искате да постигнете. Тя трябва да е формулирана така, че нейното изпълнение да зависи само от вас, а не от други хора. Избягвайте изреченията, включващи „аз искам“ и „аз ще“… Защото нещата ще си останат само във вашето „искам“, без да сте получили нищо от това, което сте можели да получите!
Без телесен контакт
Косата е един от най-ярките сексуални символи. Така че, седнете срещу обекта на вашите желания и оправете немирния кичур коса, изпаднал от прическата ви, пригладете я или просто прекарайте ръка през нея. Някои мъже могат като хипнотизирани да гледат как навивате и размотавате дълъг кичур коса на пръста си, отново и отново…
Друг „мъжки фетиш“ е вътрешната страна на китката на жените. Така че, покажете му своята нежна кожа, като например, поправите ръкавите си.
Широката и открита усмивка, в съчетание с искрящи очи са едно идеално оръжие. В такива ситуации погледът е много важен. Чрез него можете да изразите много – и съгласие (като спуснете очи към пода), и желание (когато се почувствате развълнувани и възбудени, зениците ви се разширяват), и интерес (може бързо да обходите с очи тялото на вашия избраник и да ги спрете върху неговите очи). Не забравяйте, че няма забранени погледи! Важно е само, те да изглеждат напълно естествено, а не репетирано и театрално!
Благодарение на филми, като „Първичен инстинкт“, на всички им стана ясно, каква важната роля играят краката в прелъстяването. За това, не трябва да забравяте за тях, когато се подготвяте за вашата вечер на съблазън. Движете се изправени, с малки крачки (те изглеждат по-секси), леко кръстосвайки крака и поклащайки бедра (все пак не прекалявайте с това).
Това как жената влиза, как ходи, как сяда моментално се запечатва в подсъзнанието на мъжа. Важно, обаче, е да знаете, че мъжете не реагират толкова на гръдната обиколка или на дължината на женските краката, колкото на извивката на гърба и. За това, трябва да обръщате специално внимание на гръбначния си стълб, за де се сигурни, че ще оставите след себе си трайно впечатление.
Когато сядате и кръстосвате крака, вие правите това, просто защото така ви е по-удобно да седите. Но колкото по-близо до горната част на бедрата са кръстосани крака ви, толкова по-голям интерес предизвикват в мъжете. Освен това, тази поза автоматично придава да гърба ви нужната извивка. Като цяло, кръстосаните високо в областта на бедрата крака, изглеждат по-стройни, по-дълги и по-секси. Това е най-ефективният начин за да покажете достойнствата на фигурата си и, разбира се, формата на краката си. Тази поза може да подчертае вашата чувственост, но само, ако не сте забравили за дължината на полата си: много важна е да не се престаравате в демонстрация на своите прелести. По принцип, твърде провокативното облекло по скоро възпира, отколкото привлича мъжете. Така че, трябва да сте много внимателни в изора си на тоалети за вашите вечерни излизания.
Изкуството на докосването
Играта на „случайно“ докосване може да се превърне в начало на един по-тесен контакт. Ако докосвате тялото си, мъжът дешифрира тези ваши действия като „Искам ти да направиш това сам“. Можете да пуснете ръката си по раменете или ханша, бедрата или гърдите си. Може да приковете вниманието му и като, уж случайно, оставите капка вода от изпотената ви чаша да падне върху гърдите ви, а след това внимателно я избършете с пръст. Освен това, за да покажете съгласието си, можете просто „случайно“ да докоснете дланта му или да му подадете чашата, запалката, цигара, писалка (в зависимост от ситуацията). По принцип, всички тези методи може да се нарекат класика, но те все още работят! И с тяхна помощ можете да съблазните всеки мъж! За да постигнете максимален ефект, трябва да се „сверите“ с мъжа, към който сте се насочили – да говорите на неговия език, като използвате същите думи, които използва и той, да дишате в такт с него, да се движите с неговото темпо и ритъм… или с други думи, да се промените за кратко, заради него.