Антон Радулов остави красиви „следи“ в залата на „Искра“ 4

С изложба живопис в родния Казанлък отпразнува своите 60 години един от най-уважаваните художници в града – Антон Радулов.

„Пътувам между Чехия и България, разнасям картини напред-назад, много от тях продавам, но събрах 30 платна, с които да отбележа своя юбилей в Казанлък“, скромно и с чувство за хумор сподели  авторът пред ценителите на изобразителното изкуство, пред свои колеги и съграждани, изпълнили галерията.
Впечатляваща и запомняща, изложбата, наречена „Следи“ („Stopy“ на чешки), озари залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 с пъстротата на цветовете и с емоциите, които излизат от платното и се заселват в душата на зрителя.
Кметът на община Казанлък Галина Стоянова поздрави автора, като подчерта въздействието на неговите творби върху човешката сетивност и му благодари за това, че именно в Казанлък е решил да подреди картини по случай своя юбилей.
Изложбата бе представена от проф. Вихрони Попнеделев– съученик на Антон Радулов от първия випуск на Художествената гимназия в Казанлък.