Бил Клинтън имал тайна афера с Лиз Хърли

Двамата правили секс, докато Хилари била в съседната стая

Скандални разкрития около бившия президент на САЩ Бил Клинтън разбуниха духовете в САЩ. Според нови доказателства Клинтън имал дългогодишна връзка с актрисата Елизабет Хърли.

Двамата дори правили секс в Белия дом, докато Хилари Клинтън си стояла в съседната стая.

Невероятните твърдения са на бившия приятел на Хърли, Том Сийзмор. Той обяснява с подробности за връзката на президента и актрисата във видеокасета, попаднала в медиите.

Според Сийзмор, Клинтън първо се свързал с него, за да го попита дали пази телефона на Лиз, вече негова бивша. Когато Том отказал, Бил се ядосал: "Давай ми го веднага, ти мръсен...".

В крайна сметка Клинтън се свързал с Лиз, която се съгласила за бърз секс с президента.

"Елизабет, аз съм твоят шеф и пращам самолет да те вземе след три часа. Достатъчно ли е за теб? Не ми овъртай. Аз съм президента на Америка...", казал Клинтън.

Според Сийзмор това била първата им среща, която поставила началото на дълга интимна връзка. те често ходили в имението на Клинтън в Санта Моника, където играели карти с приятели и се къпели в басейна.

Самата Хърли отрича в това да има истина, но през годините в различни интервюта е разказвала колко е впечатлена от Клинтън и как има фетиш към силни мъже.