Орешарски ходи в чужбина само по изложения и олимпийски игри (видео)

Борисов: Когато дойдем отново на власт, тогава разрушените къщи в село Бисер ще бъдат оправени

Това е демокрацията на Станишев, в XXI век да забраняват на хората да говорят за Бисер. Забраняват на хората да говорят за направеното от ГЕРБ за село Бисер. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на посещение в Добрич, Димитровградска област.

По думите му, цензурата е тотална и на медиите им е забранено да говорят за хубавите неща, създадени от ГЕРБ. Борисов заяви това в коментар на думите на човек от село Бисер, който се оплака, че вчера са му забранили да благодари на Бойко Борисов за помощта за селото.

На въпрос на хора от село Бисер – кога ще бъдат довършени разрушените къщи в селото, Борисов отговори: Когато дойдем отново на власт.

По повод раздадените 500 млн. лв. на общините от правителството, Борисов коментира, че на общините с кметове от ГЕРБ не е отпуснато никакво финансиране, а на София, в която живеят 2 млн. души са отпуснати едва 6 млн. лв.

„Защо пратиха жандармерията да се бори с престъпността, ден след като внесохме вота на недоверие? Защо не я пратиха предния ден, попита Бойко Борисов.

На въпрос на хората по повод продължаващата вече 10 дни транспортна блокада на границата с Турция, Бойко Борисов бе категоричен „Орешарски не може да реши този проблем, защото ходи в чужбина единствено по изложения и олимпийски игри, на които ходят всички. Неслучайно външният министър на Турция отказа да дойде в България. По времето, по което аз бях министър-председател, можех да се чуя с турския премиер и решим проблема”.