Космическата снимка на България на 3 морета! В Сочи вкараха Гърция и Македония при нас

Българската делегация в Сочи дефилира на фона на тази карта

По време на пищното откриване на Олимпиадата всяка една от делегациите дефилираше на фона на снимка на своята страна, направена от Космоса.

Вижте на фона на каква снимка мина българската делегация. Вие кажете дали Русия не е "обдарила" България с територии, които някога са влизали в пределите на българските земи, но днес се намират в Р Гърция и Р Македония.

Всъщност грешката е направена само донякъде, защото границите на българския език например доста съвпадат с показаното от Космоса. По тези места и до ден-днешен се говорят диалекти на българския език, пише frognews.bg.

"Русия присъедини Македония и Беломорието към България по време на откриването на Олимпиадата в Сочи, пишат на свой ред медиите в Македония и сочат публикациите и снимките по българските медии на въпросната карта. "Картата на Велика България се появи на екраните, по време на преминаването на българската олимпийска делегация. Телевизионната продукция е изцяло руско дело; тук няма българска намеса", възмущават се в Скопие и се позовават на публикации от България.