Царево със заявка за силен летен сезон

Общината се надява след участието си в най- големия туристически форум в България да увеличи потока летовници през лятото

Община Царево участва със самостоятелен щанд в 31-то издание на Международната туристическа борса в София. Това е най-големият туристически форум в България и се провежда от 31 години. В борсата тази година участваха над 250 фирми и организации от България и над 20 срани от цял свят. 

Щандът, с който Община Царево участва, бе сред най-атрактивните и с напълно нова визия. Освен с изцяло нов каталог, общината представи и нови рекламни дипляни на всяко населено място от територията й, на които са отбелязани най-интересните и красиви места от съставните селища. 
Интересът, както към борсата, така и към щанда на общината бе много голям, като след отбелязани ръст през миналия сезон, се очаква още по-голям наплив към най-южната морска община през лятото на 2014г.

Всяка следваща година представянето на общината на туристическата борса в столицата, надгражда постигнатото от предходните години. Големият интерес към щанда на Община Царево на туристическата борса в София обещава по-силен сезон за лято 2014г.