Майли прави "секс" с Бил Клинтън на сцената

Родители искат да спрат турнето на скандалната певица, цените на билетите за концертите падат

Турнето на скандалната Майли Сайръс, с което тя продължава представянето на последния си албум "Bangerz", не се увенчава с особен успех, информират световните медии.

Мащабното турне започна миналата седмица и ще продължи до средата на този юни, включвайки 39 концерта в Северна Америка и 21 - в Европа. Ако оцелее толкова дълго.

Миналата година 21-годишната Майли изкорени от съзнанието на феновете си всеки спомен за сладката Хана Монтана, изнасяйки меко казано нетрадиционно шоу по време на Годишните награди на MTV. Оттогава много хора, сред бранша и аудиторията, я намират за твърде смела и предричат скорошен край на вече дългогодишната ѝ кариера.

И макар част от феновете все още стоят зад гърба ѝ, определяйки порнографските ѝ изпълнения като проява на лично творчество, това торне за съжаление е изцяло в подкрепа на скептиците.

През последните седмици цените на билетите за концертите на Сайръс сериозно са спаднали (от 182 до 225 долара средна цена), а певицата и екипът ѝ са получили редица оплаквания от посетители, останали недоволни, информира "Форбс".

Оплакванията са предимно от възмутени родители, уточнява "Дейли мейл". Те дори настояват концертите, планирани в останалата част от турнето, да бъдат отменени.

Причината? Имитация на сексуален акт с мъж с маска на Бил Клинтън, похотливи танци с бек танцьорите (някои от които - жени), подскачане по сцената в трико, украсено с листа марихуана. Поведението на Майли на първите концерти в Канада прекрачи границите дори на някои по-либерални почитатели.

От щаба на певицата вече излязоха с изявление, в което отрича всички тези "слухове" за недоволни фенове. "Майли създаде турне, което е голямо, грандиозно, вълнуващо, забавно и въобще - всичко, което очаквате от Майли Сайръс. То получи невероятни отзиви и, най-важното, феновете обожават шоуто и си прекарват страхотно", пишат оттам.

Снимки от провокативните концерти на Майли Сайръс вижте в нашата галерия