Ново студио за новата Ани Салич

Нова телевизия посреща "откраднатата" водеща в интерактивно новинарско студио

В понеделник вечер (24 февруари) ще се състои дебютът на Ани Салич в централните новини на Нова телевизия, припомнят оттам. След като, подобно на други свои колеги, емблематичната водеща напусна bTV и отиде в конкурентния лагер, сега тя ще бъде екранна половинка на не по-малко известния Николай Дойнов.

От телевизията разкриха подробности за утрешната "премиера" и се оказа, че освен Салич, новото в Нова ще е студиото на новините. То ще бъде обновено откъм лого и цветове, а освен това вече е оборудвано с интерактивна техника.

Довършителните работи явно текат до последния момент, защото в интервю днес тя се пошегува: „Туко-що завършихме оперативка и сега хващам блажната боя и започвам да боядисвам, за да завършим по-бързо студиото”.

И двамата се вълнуват за дебюта си заедно, но все пак акцентират на това, че "новините са си новини"."Ани води новини отдавна, аз водя новини отдавна – продължаваме”, сподели Николай Дойнов.

Очакванията на Салич пък са за "усмихнат" край на всяка емисия: „В края на емисията се надявам да сме най-усмихнатите, защото ще има хубави новини. В началото, за съжаление, не винаги е най-добра новината, както е днес - Украйна, но това е животът и ние сме тук, за да го показваме такъв, какъвто е”.

А на въпроса дали се харесват взаимно, водещите са отговориха категорично: „Много! Многооо!!!”.