Ангелогласното дете от "Шоуто на Слави" спира да пее! (+ВИДЕО)

Малката Симона Иванова е разочарована, че не остана в предаването като "партньорка на г-н Андреев"

Малката Симона Иванова, финалистка на риалити формата на Слави Трифонов "Партньорка на г-н Андреев", е толкова разочарована от развитието на финала, че оттогава е спряла да пее, споделят притеснени родителите ѝ.

Симона беше едно от децата, които изпъкнаха в предаването и на последната права се състезаваше с Крисия Тодорова и Гергана Тодорова. Любимката на публиката Крисия очаквано спечели честта да бъде партньорка на малкия Митко Андреев и двете ѝ конкурентки искрено и по детски се радват за нея.

Все пак Симона е очаквала, че Слави, подобно на поведението си в предишни формати, ще задържи и трите момичета и те ще се редуват на сцената през седмица. Тъй като това не е станало, сега тя е покрусена, разкриват от екипа.

"Симона се надяваше, че и трите ще бъдат победителки и Слави ще реши да ги върти през седмица. Така всяко едно от децата щеше да остане доволно. А сега Симона е тъжна, което е разбираемо за 8-годишно хлапе", казват оттам, цитирани от "ПИК".

По-лошото е, че от края на финала насам младата звезда отказвала да пее. А ангажиментите ѝ на сцената продължават - скоро предстои концерт в родния ѝ град Свищов.

От стреса и разочарованието днес малката не се явила на репетиция за предстоящата изява, като казала на баща си, че "не ѝ се пее". Самият татко е разтревожен за дъщеря си, но е убеден, че след като си почине от натрупаното през последните три месеца напрежение, Симона отново ще бъде във форма, за да зарадва публиката с красивия си глас.

А същото напрежение се отразява и на победителката. Ето защо продуцентите на шоуто, включително самият Слави, решили да отложат репетициите за концертите за сряда.

Те потвърждават, че и трите деца са достатъчно добре подготвени, за да изпеят без проблем и професионално песните си, както винаги досега.

Припомнете си едно от красивите изпълнения на Симона на финала в петък.