Отровна билка лекува рак

Предлагаме две народни рецепти за справяне с тежката болест

Рак – наистина е ужасна болест и ако човек има такава диагноза, в повечето случаи, изпада в ужас, животът му се преобръща и той се чувства направо обречен.
Необходимо е хората да се борят и да вярват във всеки един начин, който дава възможност за лечение от рак
Пациентите с това заболяване често пъти прибягват към алтернативни методи на лечение при рак. Но трябва да спазват всички указания на лекаря и да ползват правилно рецептите на народната медицина.

Рак на стомаха е злокачествен тумор, който се развива в стомашната лигавица. Рак на стомаха е вторият с най-голяма честота рак. Хората, които са болни от рак, се опитва да намерят ефективно лечение.

Предлагаме 2 народни рецепти за справяне с рак на стомаха.

ПРОПОЛИС

Трябва да се ползва прополис, много добре да се дъвче парче прополис около 5-7 грама 3-5 пъти на ден в продължение на 6-7 мин. 1 час преди хранене.

БУЧИНИШ

Вземете трилитров буркан, изсипете 500 мл водка. Нарежете на ситно стъблата на бучиниш, докато запълнят една трета от буркана, разбъркайте добре с водката. Тази билка е силно отровна. Сократ на времето се отравя с нея и трябва да бъдете много прецизни в приготвянето на отварата. Бучинишът не се нарязва никога през блендер, а на ръка. След това е необходимо да се запълни до ръба с водка буркана, затваря се плътно и се поставя в хладилник за 14-18 дни. Всеки ден трябва да се клати.

На първия ден от лечението, една капка от питието, разредено в чаша вода преди хранене сутрин, вторият ден – 2 капки, на третия ден – 3 капки, докато се достигне до 40 капки. След това е необходимо да се започне с 40 капки и да се намали дозата всеки ден с една капка, докато стигнете до една капка. След този курс се почива 1 месец.Трябва да се направят 2-3 курса на лечение при рак на стомаха./Здраве