Еротична танцьорка сложи рога на Слави

Дългия пробвал да си поръча момиче на няколко пъти

Еротична танцьорка сложи рога на Слави Трифонов, който изплези език при появата на разголени красавици от шоуто "Бабилон" в неговото студио снощи. Дългия дори пробва да си поръча момиче на няколко пъти, уж на шега, но очите му блестяха закачливо.

Кръшните хубавици внесоха и питон на сцената. "Питонът да не направи нещо на папагала ми", пошегува се Трифонов, но акълът му беше другаде. До него танцьорките опънаха златна вана и се закълчиха в нея полуголи. Вакханалията в студиото бе гарнирана с еротично похапване на плодове от таньорките и имитация на къпане във ваната.

Две момичета се разчекнаха зрелищно на пилон, а цяла група от танцьорки накара мъжете в студиото да настръхнат при танца ала Клеопатра с питона и с пищна украса по телата. Водещият загуби ума и дума и нахлузи рогата без да се опъва. От шоуто искаха да му ги подарят, но краткото позиране с блестящата сребриста украса се стори достатъчно предизвикателство за водещия и той върна подаръка.

Евгени Димитров - Маестрото пък беше окован с вериги в садо-мазо номер по желание на гостенките, а докато вървеше изпълнението на екрана блесна червена точка - забранено за гледане до 36 години, уточняват от Блиц.