Разберете какъв е в леглото

Музикалните предпочитания предопределят любовните игри

Дали обаче, музикалните предпочитания на мъжете не издават какъв тип любовник е и как се справя в леглото?

Класическа музика - уви, според статистиката, колкото стилни, впечатляващи и чувствителни да изглеждат на външен вид, този тип мъже се представят доста разочароващо в интимен план. Тъй като са по-скоро нарцистична натура, не се вълнуват особено от усещанията на партньора и залагат на консервативни възгледи под завивките, като не обичат да експериментират.

Рокендрол - те са точно на обратния полюс. До голяма степен са самовлюбени, но пък тъй като държат на високата оценка в леглото, винаги се представят на ниво, поставяйки нуждите и задоволяването на дамата пред своето собствено. Освен това са способни да се впуснат в горещ секс маратон, разчитайки на вродената си енергия.

Поп - мъжете, които си падат по този тип музика, обикновено са доста себични и като цяло имат присъщ вроден егоизъм в живота. Това важи в пълна степен и в секса. Понякога са готови да опитат и нещо по-нетрадиционно, но ще повторят само, ако им хареса достатъчно.

Хип-хоп - повярвайте, не е случайно, че повечето скандални секс клипчета в мрежата са с участието на рапъри. Мъжете, които обичат подобна музика, са разкрепостени и сексуално освободени. За тях той е водещ мотив в живота и нещо толкова важно, както и храната и дишането например. Лошата новина е, че обикновено изисква същото и от партньора си, така че имайте едно наум.

Джаз - мъжете-естети обичат да се наслаждават на живота във всеки един аспект от него, включително и в сексуален. Те обожават да експериментират, да опитват нови усещания и по тази причина са абсолютен звяр в леглото, макар и извън него това да не си личи особено.

(Поп) фолк - това са мъже, за които високият градус на купона е основен приоритет. Готови винаги да се забавляват, те са център на внимание дори и под завивките. Макар че като казваме "под завивките", всъщност се изразяваме по-скоро образно. С тях можете да правите любов на всевъзможни места – в парка, мазето, навсякъде.