Кела разпоредил: Вземи пари и ги дай на Бойко

Тодор Неделчев- Недю със скандални разкрития за убийството на Мастара

Един от главните герои от историята за най- известното убийство в Бургас- на  Димитър Стаматов  Мастара , свидетелства срещу физическия убиец на бизнесмена.

Тодор Неделчев -Недю отказва да участва на делото за набедяване, което се води по жалба на Пламен Дишков Кела, но се яви на другото -срещу някогашния си съратник Бойко Стоянов.

През 2012 г. Стоянов промени показанията си и заяви, че не Кела му е възложил мократа поръчка, а Мариян Георгиев Марата. За тези неверни данни Стоянов е подведен под отговорност за лъжесвителстване от Бургаския районен съд.

Днес пред съда Тодор Неделчев, който пък беше осъден за помагач, но присъдата му беше отменена, разкри подробности от случката през 2002 г., когато беше застрелян Димитър Стаматов. 

Той обясни, че Дишков му е дал пачка с долари, предназначена за Бойко Стоянов. Свидетелят каза, че бил получил и сак от хората на Кела, за който предположил, че вътре е оръжието на убийството. В онези години Недю бил на разположение на Кела за разни услуги за което получавал заплата от 1000 лв.