Васко Бамбурски се бори за живота си! Помогнете

Близки на 36-годишния спортист молят за помощ. Всяка секунда и левче са от значение

Здравейте. Бихме искали да ви помолим за помощ!

От няколко месеца близки, познати и непознати добри хора с големи сърца апелираме усилено за помощ за Васко Бамбурски - 36-годишен млад мъж от Пловдив, който спешно се нуждае от помощ, за да се извърши в най-кратък срок животоспасяваща костно-мозъчна трансплантация в чужбина.

Вече повече от година Васко живее с тежката диагноза на левкемията.

Комисията за лечение в чужбина два пъти отказва финансова помощ. Като причина е посочено, че в България е възможна трансплантацията, от която се нуждае. В същото време обаче в България терапията не може да се случи, защото няма подходящ донор....

Дългото чакане може да струва един човешки живот - живота на Васко!

Престоят този път в болницата беше повече от предвиденото... В опитите на лекарите да бъде постигната ремисия Васко получи проблеми с храносмилателната и отделителната система, както и силни болки, които притъпяват със силни успокоителни. В момента е на поддържаща химиотерапия на 5 дни за подтискане на нарастващите ракови клетки.

Лекарите дават реални шансове за изцелението му, ако се подложи на незабавна костно-мозъчна трансплантация в чужбина.

Комисията за лечение в чужбина /КЛЧ/ е създадена, за да предоставя на български граждани медицински услуги извън обхвата на задължителното здравно осигуряване, които са свързани със заплащане на лечение на заболявания в чужбина. Министерството на здравеопазването заплаща в чужбина, ако у нас няма достатъчно ефикасни средства, апаратура, методи или специалисти за лечение на конкретно заболяване при съответното лице.

Въпреки това Васко има отказ!

Обръщаме се отново към всички вас с молба и спешен зов за помощ:

Надеждата ни е във вас, помоща и спасението е и във вашите ръце! Молим ви помогнете ни с колкото и каквото можете - Васко няма време за губене,всеки ден отлагане на животоспасяващата трансплантация намалява шансовете му за излекуване.

Васко е бивш спортист, изключително добър човек, който има нужда от милосърдие и съпричастност, за да се пребори с тежката диагноза "левкемия". Необходими са 167 000 евро. С помоща на всички добри хора до момента е събрана сума от 63 752 33 евро, включително и от дмс кампанията.

Всеки дарен лев е от огромна помощ за живота на Васко!

Днес ние отново ще подкрепим момчето, което ВСЕКИ ДЕН се бори за живота си и молим всеки, който има възможност и желание да помогне с колкото и каквото може да стане част от спасяването на един ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.

Банковите дарителски сметки на Васил Митков Бамбурски:

Райфайзенбанк

В лева: BG38RZBB91551072741303

В евро: BG41RZBB91551472741313

BIC: RZBBBGSF

Epay /Easypay: КИН6190484433

Paypal: jerel@abv.bg <mailto:jerel@abv.bg>

Skrill : vasilbamburski@gmail.com <mailto:vasilbamburski@gmail.com>

Дарителски SMS

Текст на латиница : DMS VASIL На номер: 17 777

За абонати на глобул, м-тел и виваком цената за предплатените услуги е 1.20 лв с ддс цената за клиенти с договор 1.00 лв с ДДС