Ще видим Албена Денкова на сцената на "Dancing Stars"

Световната шампионка ще се включи в шоуто след две седмици

Шампионката ни по фигурно пързаляне Албена Денкова ще стане една от танцуващите звезди на сцената на предаването на Нова телевизия „Dancing Stars”, обявиха снощи в ефира на телевизията.

Спортната гордост на България ще бъде доведена от Русия лично от партньора си в предаването Калоян, който днес заминава за Москва, за да я посрещне. В рамките на предишното издание танцьорът участваше заедно с Елен Колева.

От екипа на шоуто пък споделят, че това е третата покана на продуцентите към Албена. Досега тя не е успявала да вмести „Dancing Stars” сред ангажиментите си, но сега е готова за танци и зрителите ще имат възможността да се насладят на артистичните ù изпълнения само след две седмици.

„В момента, в който разбрах, бях в пълен шок, защото не можах да асимилирам, че ще танцувам с Албена и 10 минути гледах и мълчах, загубил ума и дума” – това сподели самият Калоян за приключението, което му предстои. Той обеща, че двамата ще се справят с танците – независимо дали ще го направят с обувки, или с кънки.

Снощи шоуто се превърна в истински спектакъл за зрителите, в който се прокрадваха и нотки на романтика.

Танцьорът Петко, партньор на актрисата Албена Михова, се обясни в любов на колежката си Петя. Всички бурно ги аплодираха, а бате Енчо дори предложи да бъде към на сватбата им.

Именно усмихнатият телевизионен водещ беше първият изгонен в тазгодишното издание на предаването. Той обаче сподели, че си тръгва, изпълнен с изцяло положителни емоции. "Само за една седмица дансингът ме плени и ще продължа танцувам и занапред!", заяви бате Енчо.

Една от другите звезди, застрашени от изгонване, Нели Атанасова, пък, коментира, че е била „първата” на партньора си Атанас Месечков – първата, с която отива толкова рано на елиминации. Ето защо тя е била много притеснена преди елиминационния кръг.

Сцената беше допълнително наелектризирана от новия хит на порасналото дете-чудо Дивна, който тя представи снощи – песента „Мойта музика”.

Още от предаването можете да видите от снимките в нашата галерия