Лидерът на БСП си играе с най-големите страхове на българите

Борисов: Каква е разликата между Кърджали и другите български градове?

Свикнал съм да слушам и да чета в последните 10 години много лъжи на Станишев, много неверни неща и отдавна съм спрял да обръщам внимание на неговите изявления, но казаното от него вчера, ме кара да бъда по-внимателен в прочита.
Toва написа Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

Какво иска да ни каже той? Първо, каква е разликата между Кърджали и другите български градове? Второ, кой външен субект би могъл да дойде и да ни го вземе? Трето, кой си позволява да дели българските граждани в Кърджали по етнически принцип? Четвърто, какво означава, че ДПС била националноотговорна партия в Кърджали и затова то било още българско? Това индиректно признание на Станишев ли е, че е в коалиция с етническа партия? ДПС етническа партия ли е тогава, пита лидерът на ГЕРБ.

Той изтъква, че преди 20 дни е посетил Кърджали, където се срещнал със стотици български мюсюлмани и християни, които вярват в ГЕРБ.

Аз им казах, че те са пример за толерантност между етносите и за подражание, допълва Борисов.

Според него за пореден път лидерът на партията, направила Възродителния процес, си играе с най-големите страхове на българите. Надявам се, че в опорните точки, които ще му бъдат спуснати, ще намери начин да се откаже и от тези свои думи, категоричен е Бойко Борисов.

Неговият статус можете да видите тук.