Жертва на серийния изнасилвач: След кошмара продължи да ме търси

Докато ме изнасилваше, знаеше много добре какво прави, разказва жената

Жертва на жестокия изнасилвач Георги Симов от Ямбол пожела да разкаже за това, което е преживяла с него преди две години. Жената, пожелала анонимност и избрала произволно името Елена, се обади в предаването „Жените говорят“ от чужбина, където живее в момента. И нея, както и останалите си жертви, Симов избрал по традиционната схема – в дискотека.

Симов харесал Елена в заведението и я карал да си тръгне с него. Тя му отказала, но се съгласила да си разменят телефоните. Той започнал да й звъни няколко дни подред, да й пише настоятелни SMS-и и да я кани на дискотека. Накрая тя се съгласила да излязат. „Не знам защо“, каза тя.

Към 5 ч. сутринта тя решила да си тръгне, а Симов я помолил да го закара до дома му с колата си. Тя се съгласила, а когато стигнали, той започнал да я удря и да я дърпа. Завлякъл я в апартамента и час и половина се гаврил с нея.

20 дни преди това Елена претърпяла операция на гърдите и имала шевове. Когато Симов започнал да я налага, тя го помолила да внимава, но той й разкъсал шевовете, а оттам потекла „някаква слуз“. „Изобщо не го интересуваше. Викаше: „Нищо ти няма“, разказа тя. Освен че изнасилил девойката, Симов я душил. В един момент дори се притеснил, че може да се задуши, отворил й прозореца да влиза въздух и продължил гнусното си „занимание“.

Симов насилил Елена, пребил я, душил я. „Скъса ми роклята. Такива много гадни неща ми направи този човек“, сподели тя. В това време й говорил, че тя била жената на живота му, че искал да се ожени за нея и тя да му роди деца. „Свърши в мен и беше много доволен“, каза още жертвата.

Елена не помни как си е тръгнала от апартамента. Била в шок, вървяла разтреперана по улиците и едва се прибрала. Вкъщи си легнала и плакала цял ден, изпитвала панически страх. Нейна приятелка я посъветвала да подаде жалба в полицията, но Елена била чувала, че Симов е „син на депутат или политик“, който имал връзки в София и нямало смисъл да се оплаква.

На следващия ден Симов й се обадил и я поканил на кафе. „Как ще ме каниш на кафе, ти не помниш ли какво ми направи снощи?“, попитала го тя. „Нищо не съм ти направил, нищо ти няма“, казал й той и продължил да й звъни настоятелно. Тя му блокирала номера и го изтрила от телефона си.

Симов пращал покани за приятелство във Фейсбук и на приятелка на Елена, а тя я посъветвала да не се доближава до него. „Изглежда, че има пари, показва се със състояние. Нормален човек, знае какво прави. В момента, в който ме изнасилваше, знаеше какво прави“, каза тя във връзка с хипотезата, че Симов може да отърве правосъдието като си извади документ за невменяемост.
„Има нещо към жените. Не знам какво му се е случило в детството“, допълни потърпевшата.