Лидерите във "В" група се откъсват напред

След 23 изиграни мача Созопол оглавява класирането с 58 точки, с три по-малко има Мастер, трети е Верея с 51

Созопол и Мастер не допуснаха изненади в поредния кръг от първенството на третия ешелон и прибавиха по три точки към актива си. Футболистите на Румен Димов не срещнаха особени затруднения с Тунджа Ямбол и взеха победата с убедителното 4;0 след голове на Станимир Митев и Л. Цеков, разписали се по два пъти във вратата на гостите=

Мастер също се представи по шампионски и наниза цели 8 безответни гола във вратата на обезверения Сливен, постигайки най убедителната си победа от началото на сезона. Двама футболисти отбелязаха по три гола – Ив. Петров и В. Тачев, по едно попадение за победата добавиха М. Танев и В. Радев.

Преследвачите от Верея също не изостават в преследването на първите. Старозагорци се наложиха над Димитровград с 3:0 и излязоха на трето място, като имат и мач по-малко от Созопол и Мастер. Несебър в този кръг почиваше.

Така след 23 изиграни мача Созопол оглавява класирането с 58 точки, с три по-малко има Мастер, трети е Верея с 51, а четвъртото място остава за есенния лидер Несебър с 47.