Локо пази титуляри за мачовете с Лудогорец и Ботев

Тези, които висят с картони, няма да играят утре с ЦСКА

Треньорът на Локо (Пд) Александър Станков даде днес обширна пресконференция за представителите на медиите. Специалистът в прав текс заяви, че в утрешното дерби с ЦСКА ще пази част от титулярите, които висят с по 7 жълти картони.

Целта на занятието е въпросниге играчи да могат да вземат участие в двата мача срещу Лудогорец за Купата на страната, както и в пловдивското дерби срещу Ботев.

Ето какво каза Сашо Станков днес:

В първата 7-ца няма слаб противник. Мачовете са много тежки. Въпреки това ние се опитваме да извличаме максимума от футболистите. При сгъстения цикъл сряда-събота задължително трябва да се правят ротации.

Имаме много важен мач за Купата в сряда. Не деля срещите на важни и по-малко важни, но аз оценявам, че имаме някакъв шанс за Купата и трябва да си опитаме с всички възможни сили да излезем с позитивен резултат от двубоя в сряда срещу Лудогорец.

Сега усилията и вниманието ни обаче изцяло е концертирано върху срещата с ЦСКА. Един доста тежък мач с отбор, който в момента се представя много добре в първенството - в подем е и остави отлични впечатления в последните двубои. Победи силни отбори. Познаваме много добре отбора на ЦСКА и ще направим всичко възможно да ги затрудим и да се представим добре на нашия стадион.

Имахме известни проблеми с контузени футболисти след последния мач, но сега всичко е нормално. Валери Георгиев вече тренира на пълни обороти.

Притеснява ме единствено един факт, дай Боже да не предизвикам съдбата или пък да подсказвам нещо на реферите. Имаме хора, които са с доста картони и може би оттук ще дойдат някои мои виждания за състава в неделя. Защото имаме футболисти с по 7 картона, а знаете, че при 9 картона наказанието е две срещи.

Това го обмисляме, за да можем да сме в оптимален състав в мачовете за Купата срещу Лудогорец и в мача срещу Ботев (Пд). Просто трябва да се съобразим с този факт.

Вярно е, че редуваме силни със слаби мачове, но в крайна сметка ние не сме отбор, който да може всеки мач да побеждава и да е на ниво. Виждате, че и другите водещи тимове изпитват също подобни  трудности. Анализирали сме нещата и от хората, които не съм доволен, съм изразил моите претенции към тях.