Великден на кредит? Може – срещу 288% лихва!

Фирми за бързи кредити предлагат 400 лв кеш веднага

Фирми за бързи кредити измислиха нов Великденски кредит. Те предлагат да отпуснат светкавичен заем за светлия християнски празник срещу „скромната” годишна лихва от 288%! При това кредитът е обявен като „невероятна промоция”. Стотици бургазлии са получили на електронните си пощи подобни предложения през последните няколко дни. Офертата идва от имейл на сайта NaZaem.bg под формата на непоискано търговско съобщение.

Кредиторите предлагат да отпуснат заем от 400 лв веднага и без никакво обезпечение. Ако сумата бъде върната за 30 дни, върху нея се надчислява 24% лихва за месеца или 288% за една година!
Справка в регистрите показва, че офертата идва от фирма за бързи кредити с името „Пан Балкан Финанс”. Обещава се банков превод на посочена сметка до 10 минути след постъпване на заявката. Одобрението пък трае само 1 минута, обещава рекламното съобщение, което залива пощите на случайни хора в интернет. Ето какво точно гласи примамливото предложение:
„По случай предстоящите Великденски празници, имаме удоволствието да Ви поканим да получите заем до 400 лева - попълнете кратката форма за кандидатстване на NaZaem.bg и ако молбата Ви е одобрена, ще наредим сумата по посочената от Вас банкова сметка до 10 минути. Като наш клиент ще се възползвате от най-добрите условия на пазара включително и възможност за удължаване на заема”.