Психолог: Атанаска лъже, че е убила от обида и завист

По-скоро го е направила, за да прикрие друго престъпление, смята криминалистът Тодор Тодоров

Крминалният психолог Тодор Тодоров заяви, че не вярва мотивът за жестокото убийство на Александра от Поморие да е обида от страна на момиченцето към децата на извършителката - Атанаска Георгиева. По неговите думи убийцата лъже, тъй като тя видимо не се интересувала от двамата си синове, които не е виждала от години. 

"Ако е майка, щеше да си е при децата. Една майка, ако иска да бъде около децата си, ще изкопае трапища. Особено, ако иска да си ги отвоюва от мъж. Не мога да ги вържа в този случай нещата. Тя не се грижи за децата си, в същия момент се обижда, че някой им казва нещо. Ако това го е казала, значи лъже. По-скоро причината за убийството е друга", заяви за "Стандарт" Тодоров.

Според него причина за убийството не е и завист към родителите на малкото момиченце. 

"По-скоро ми прилича като премахване на свидетел, примерно. Или пък в случая се говори за някаква клиника при тази жена. Но тя не бих казал в никакъв случай, че е луда. Това, че е оставила детето под леглото, т.е. тя е прикрила трупа, означава, че си дава сметка за това, което е направила. И пак отиваме на факта, че вероятно е убийство за прикриване на друго престъпление", коментира специалистът.