76 дежурни екипа на EVN готови за реакция по празниците

Дежурни касови салони за заплащане на консумирана енергия ще работят в събота

Общо 76 екипа на EVN България са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването по време на предстоящите официални празнични и почивни дни.

Дружеството е осигурило хора и техника, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България. Денонощно на разположение са и диспечерските центрове за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

С цел запазване уюта и комфорта на клиентите, дружеството няма да извършва планови ремонтни дейности по съоръженията по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат извършвани само в краен случай при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

В събота, 19.04.2014 г., за периода от 09:00 до 13:00 часа ще бъдат отворени дежурни каси за заплащане на консумирана енергия в централните пощенски станции в областните градове в Югоизточна България. На официалните почивни дни 18.04, 20.04 и 21.04.2014 г. касовите салони на „Български Пощи“ няма да работят.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен