Мистерия! Валя във „Фейсбук“ четири дни след изчезването си

Младата жена приела покана за приятелство в социалната мрежа

Мистерията около изчезналата бургазлийка Валентина Иванова продължава да се заплита, след като нейни приятели забелязаха, че в профила й във „Фейсбук“ е имало дейност на 19 април, тоест 4 дни след изчезването й.

Тогава според профила й в социалната мрежа Валя се е сприятелила с момиче от мрежата. Вероятно става въпрос за техническа особеност на мрежата, която отчита последната дейност в момента, когато и отсрещната страна е приела поканата за приятелството, пише petel.bg. Самата покана от Валя може да е изпратена много преди това.

Все пак приятелите й не губят надежда. „Аз вярвам, че тя ще се върне… Липсваш ни Валка“, пише Валентин Георгиев, приятелят на изчезналата Валентина Иванова от Бургас. Текстът е сложен върху снимката на стената на полицая, на която е грейнала 25-годишната красавица. Същата снимка на Валя приятелят й е споделил десетки пъти с надежда някой да подаде информация за любимата му.

Младият полицай не спира да зове от „Фейсбук“, че чака приятелката си да се върне жива и здрава, и че няма да се откаже да я търси, докато отново не я прегърне. Мъжът получава десетки коментари в своя подкрепа, сред най-активните са членовете на фейсбук групата „Търсим се“, която издирва биологичните родители на осиновени деца.