Днес отново търсят Валя! Акцията ще се проведе до Созопол

Приятелят на медицинската сестра отчаяно разпространява снимката й в очакване да достигне до всеки и момичето да бъде открито

Приятелят на изчезналата Валентина Иванова призова във Фейсбук отново да се започне акция за нейното издирване. Красивата медицинска сестра е в неизвестност вече десето денонощие.

Валентин Георгиев апелира, всеки който има желание и възможност да се включи в акцията. Сборният пункт е 10.00 часа на паркинг "Адам и Ева" на северния плаж в Бургас. Отново ще бъде обходен пеша района до мостика. След това с автомобили хората ще се придвижат до местността "Отманли", където там също ще бъде проверен брега. Обход ще се направи и по крайбрежието на Созопол. Вчера водолази търсиха тялото на Валентина, но то не бе открито в акваторията на Бургаския залив. Припомняме, че за момента се счита, че хубавата медицинска сестра е посегнала на живота си. Била е засечена от камера на Казиното. Валентина изчезна на 15 април т.г. Била е спряна с такси около 23,00 часа пред Морската градина на Бургас в района на "Гъбката". Оттогава следите и се губят. На моста на централния плаж е открит единствено мобилният й телефон.

Валя живее в бургаския квартал "Лозово".