Николета: Валя е жива! Отвлечена е за проститутка!

Медицинската сестра от Бургас е в неизвестност вече десето денонощие

"Валя от Бургас е отвлечена, за да стане проститутка в чужбина. Жива и здрава е! Виждам я в къща, където се снимат порнофилми", това каза ясновидката Николета Йорданова. Тя е една от най-добрите ясновидки в България.

Валентина Иванова от Бургас е в неизвестност вече десето денонощие. За последно тя е видяна на 15 април вечерта в района на Морската градина. Там е слязла от такси. Има предположения, че е отишла до моста, където са се самоубили много бургазлии. Една от версиите е, че  Валя е приемала продължително време хранителни добавки с неизяснен произход. Заради това хормоните в организма й са паднали до критична точка и тя не е можела да бъде майка, пише "България днес". Според полицията това може да е мотив за самоубийство. "Тя ще се върне. С много букети я виждам при посрещането й, но не виждам гроб. Жива ще се върне", твърди ясновидката. "Видях Валя, че минава покрай пътни табели. Преминава обаче много бързо и не можах да прочета името на града. Минава и през пунктове, където се плаща, като по магистралите в Сърбия и Турция", смята Николета.

"Валя от Бургас е отвлечена, за да стане проститутка в чужбина. Жива и здрава е! Виждам я в къща, където се снимат порнофилми", това каза ясновидката Николета Йорданова, пише "България днес". Николета Йорданова е една от най-добрите ясновидки в България. Валентина Иванова от Бургас е изчезнала вече почти две седмици. За последно тя е видяна на 15 април вечерта да хваща такси до входа на Морската градина. Има предположения, че е отишла до моста, където са се самоубили много бургазлии. Според версията на полицията Валя приемала продължително време хранителни добавки с неизяснен произход. Заради това хормоните в организма й са паднали до критична точка и тя не е можела да бъде майка. Според полицията това може да е мотив за самоубийство. "Тя ще се върне. С много букети я виждам при посрещането й, но не виждам гроб. Жива ще се върне", твърди ясновидката. "Видях Валя, че минава покрай пътни табели. Преминава обаче много бързо и не можах да прочета името на града. Минава и през пунктове, където се плаща, като по магистралите в Сърбия и Турция", смята Николета.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/195633-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F-%D0%B5-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%82%D0%BA%D0%B0.html