Колежка направила магия на Преслава

Врачка е категорична: "Жена конкурентка я е омагьосала. Ходжа й е вредил"

Фолкпевицата Преслава качва снимка след снимка от поредното си участие, а междувременно из печата и мрежата продължават да се въртят най-различни версии за рязкото й отслабване.

Някога пухкавата любимка на феновете се стопи толкова много през последната година, че недробожелатели виждат във фигурата й начална (или напреднала) фаза на анорексия. Според списание "Слава" зад състоянието на певицата стои нещо също толкова страшно - магия.

Притеснена за здравето на дъщеря си, майката на Петя (както е истинското име на звездата от "Пайнер") питала и разпитвала, както в старите приказки, всякакви врачки и баячки. Отговор й дала известна варненска ясновидка, пред която жената решила да излее за пореден път мъката си.

Янка отдавна е популярна в средите си с доверието, което има на екстрасенси и хора с досег до магичния свят. Специално тази врачка й е помагала и друг път, така че загрижената майка, чийто род идва от Каварна, отново се обърнала към нея.

Без много-много да пита въпросната ясновидка бързо "видяла", че над Преслава тегне силна магия - "да се стопи, както запалена свещ гасне".

"Жена конкурентка я е омагьосала, продължила експертката. Заклинание има над нея и тя се топи като пролетен сняг. Магията ни доктор я лови, ни апаратура. Ходжа й е вредил".

В зората на попфолка, когато конкуренцията започна да става по-голяма от противоборството на Глория и Тони Дачева, много фокладжийки бяха обвинявани, че правят черна магия на колежките си. Преди години Деси Слава се беше оплакала, че Глория й пъхнала запъртък с червен конец в чантата.

Години наред жълтите вестници сипеха подобни твърдения. Засега никой не е потвърдил или отрекъл със сигурност дали в тях има някаква истина.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"