Северина, сестра на Атанаска: Постановка е, прикрива се друг

"Признанията й са измислени, тя обича децата", казва по-малката сестра на задържаната за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие

Всичко около ареста на сестра ми Атанаска е голяма постановка, защото целта е да се прикрива някой друг. Това обяви пред Нова телевизия Северина Димитрова, която е сестра на Атанаска от Поморие, която уби малката Александра.
„Нямам представа как са изтръгнали самопризнанията на сестра ми. Искам да се чуя с нея и тя да ми каже, че го е направила. Ако беше тя, нямаше да го сложи под леглото. Малко е пространството под леглото, че и да ходи да спи на балкона? Атанаска е искала първо да се чуе с майка. Нищо не й е казала”, каза Северина.

Тя сериозно поставя под съмнение признанията на Атанаска, че е убила малката Алекс. „В признанията на сестра ми пише, че дъщеря ми и Александра са й били на гости. Това е лъжа. Дъщеря ми никого не е ходила без мен в дома на сестра ми. Аз го казвам това и това е истината. Самопризнанията й са супер измислени. Сестра ми не е невменяема, а е напълно здрава. Тя не пиеше аналгин, когато у болеше главата. Не обичаше да пие хапчета”, добави сестрата.

Северина твърди още, че Атанаска е обичала децата. „Сестра ми обичаш децата и то не само нейните. Тя бе против ругаенето, обиждането и биенето на деца. Тя си беше намерила работа от 1 май. Чакаше момента, за да започне. Ще я прегърна, когато я видя”, обясни още Северина.

Сестрата добави, че е не е била арестувана и не са я водили с белезници. „Призоваха ме като представител в хода на документите. Нищо не е намерено в хотела, нито телефони, нито сим-карти. Получих заплахи във Фейсбук. Ако трябва да бъде убита, за да се решат нещата, нека стане. Хората се държат лошо с нас. Гледат ме с насмешка, шушукат си. Искаме истината да излезе наяве. Цялото семейство е почернено”, завърши Северина./БЛИЦ