Майката и сестрата на убийцата Атанаска с нови послания във Фейсбук

Северина: Ако искате да ме ругаете, напишете ми съобщение!

Роднините на убийцата Атанаска, удушила малката Алекс продължават да демонстрират необяснимо самочувствие. Нейната майка Светла и сестра й Северина не спират да пускат послания в социалната мрежа. Двете са били активни дори и в черния ден – 13 април, в който бе погребано убитото дете.

Действията им изглеждат меко казано странни при страшната трагедия, която покруси не само Поморие, но и цяла България. В деня на погребението на Александра майката на нейната убийца е пускала на страницата си във фейсбук линкове към qkisnimki.com. Тя е споделила на стената си видео, озаглавено „ШОК !!! ВИЖТЕ , КАКВО СЕ СЛУЧИ ТАЗИ НОЩ”. В същия ден сестрата на арестуваната Атанаска – Северина също се е изказала. Ето какво е публикувала тя:
„Към всички които са ми пратили покани за приятелство. Не приемам покани за приятелство,освен ако нямам лично познанство. Ако искате да ме обиждате,ругаете,подигравате или друго , просто ми напишете съобщение.И специално за вас ще си отключа стената”. Един ден по-рано Северина отново се развихри в социалната мрежа и заплаши, че тя и майка й дават под съд всички журналисти. Абсолютно необяснимо е поведението на роднините. Делата им не се вписват с другите им изявления от национален ефир, при които твърдят, че се страхуват от саморазправа и линч.