Емилия във война с майката на Коко Динев?

Певицата проговори за спекулациите

Въпреки че жените на Коко Динев сключиха примирие, според жълтите хроники при Емилия и майката на плейбоя не е точно така. Двете дами имали обтегнати отношения, а Боряна Боянова (майката на Коко Динев) драпала той да се събере с бившата си съпруга Анелия. Тези спекулации тръгнаха, след като наблюдателни медии отбелязаха, че Беба, както наричат жената дала живот на бизнесмена, харесва, споделя и коментира само снимки на Анелия и внучка си Ивон.

Според Емилия това нямало никакво значение и двете със кандидат-свекърва й, са в отлични отношения. Боряна и Еми празнували заедно нова година в ресторанта на Динев. Заведението се движи почти изцяло от майка му, а когато сегашната му любов идвала в София, винаги се отбивала да обядва с нея, пише сп. "Story”. На новогодишното събитие в кръчмата присъствала и майката на Анелия. Трите се забавлявали на една маса и си изкарали страхотно.

Пред изданието Емилия обясни й защо Боряна има толкова сериозна активност на страницата на бившата си снаха. Оказва се, че двете жени на Коко разпределили гледането на деца – Ивон се гледа от майката на Коко, а Иван от майката на Емилия, която пристига в Сандански, когато певицата е на участия в страната.

Еми допълни, че всички в заплетените отношения са успели да хармонизират отношенията си и се чувстват добре.

Източник: inews.bg