Kандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Враца и Монтана

Цветанов и Дончев ще разговарят с жителите на село Георги Дамяново в Културния дом

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и водачът на листата Томислав Дончев ще посетят Област Монтана на 08.05.2014 г. (четвъртък). В 10:15 часа Цветанов и Дончев ще разговарят с жителите на село Георги Дамяново в Културния дом. Те ще бъдат придружени от областния координатор на ПП ГЕРБ-Монтана Димитранка Каменова и народни представители от областта
В 11:20 часа заместник-председателят на ГЕРБ и водачът на партията ще се срещнат с работниците и служителите на шивашка фирма „Капаска“ ООД в град Берковица, ул.“Александровска“ 65 А.
В 13:25 часа Томислав Дончев ще разговаря с членове и симпатизанти в Народно читалище „Постоянство“, град Лом. В 15:20 часа водачът на листата на ГЕРБ ще посети село Ерден и ще се срещне с жителите в Летателен център „АВА“.
От 17:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Монтана. В изградена предизборна шатра на площад „Жеравица“ Цветан Цветанов и Томислав Дончев ще представят пред гражданите основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

Kандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят Област Враца в четвъртък (08.05.2014 г.). В 08:30 часа Андрей Ковачев, Владимир Уручев, Ева Паунова, ще се срещнат с членове и симпатизанти в пенсионерския клуб в село Горно Пещене, ул.“Ленин“ № 25. Те ще бъдат придружени от областния координатор на ГЕРБ-Враца Валентин Литов и народни представители от областта.  В 09:30 часа кандидатите ще разговарят с жителите на село Тишевица в салона на Читалище „Пробуда 1907“, ул.“Г. Дамянов“ №2.  В 10:30 часа Ковачев, Уручев и Паунова ще посетят с. Вировско и ще се срещнат с избиратели в кафе-аператив, което се намира в центъра на селото.
В 12:30 часа заместник - председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев, Владимир Уручев, Ева Паунова ще разговарят с членове и симпатизанти на партията на централния площад в град Бяла Слатина. В 13:30 часа Цветанов, Ковачев, Уручев и Паунова ще проведат среща с бизнеса от Община Бяла Слатина в ресторант „Малкия Брюксел“, ул. „Д. Благоев“ № 73. В 14:20 часа зам.-председателят на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще се срещнат с членове и симпатизанти пред кметството на село Търнава, ул. „Г.Димитров“ №110. В 15:00 часа Цветан Цветанов, Андрей Ковачев, Владимир Уручев и Ева Паунова ще разговарят с жителите на село Бърдарски геран в Ритуалната зала, ул. „Г.Димитров“№18. В 16:00 часа кандидатите за евродепутати ще посетят  Дома за стари хора „Свети Димитър“ в село Попица, ул.„П.Р.Славейков“№13А.
От 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Враца.  В изградена предизборна шатра на площад „Христо Ботев“  в града Цветан Цветанов, Андрей Ковачев, Владимир Уручев и Ева Паунова ще представят пред гражданите основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.