Стефан Шилев от ГЕРБ се срещна с каратисти (снимки)

Най-важно е на 25 май хората да гласуват, каза кандидатът за евродепутат

Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ доц. Стефан Шилев се срещна със спортисти от най-големия в България клуб по карате киокушин АСКК „Тракия” – Пловдив.

Както в спорта няма победа, ако не участваш в състезанието, така е и при изборите. Затова най-важното на 25 май е да гласувате, обърна се доц. Шилев към каратистите. Също толкова важно е да изберете № 18 в бюлетината, тъй като освен ГЕРБ няма друга политическа сила с толкова силен отбор от професионалисти, която да гарантира, че гласът на България в Европа ще се чува, посочи той.

Като дългогодишен състезател в АСКК „Тракия”, Стефан Шилев неведнъж е печелил републикански шампионати за младежи, а после за мъже и знам, че е човек от висока класа, който заслужава доверието ни. Дори след оттеглянето си като състезател, за да се заеме с научна дейност, той продължи според възможностите си да помага на клуба. Това каза сенсей Димитър Трампов, помощник-инструктор към клуба, популярен заради многобройните си непрестанни победи като Неостаряващия исполин на българското карате. Той сподели, че лично за него няма друга алтернатива освен № 18 на предстоящите евроизбори. 

 Срещата с пловдивските каратисти се състоя по покана на най-успешния треньор в историята на българското карате Георги Попов, старши инструктор на АСКК „Тракия” и старши треньор на националния отбор по карате киокушин.